14-08-2014, 02:15 PM
(14-08-2014, 11:54 AM)'hadi_q_acc' نوشته: دارم تاثیر حاکمیت شرکتی بر حق الزحمه حسابرسی برای 69 شرکت طی 5 سالو بررسی میکنم
با توجه به ادبیات (هم ایران، هم کشورهای دیگه) و مبانی نظری متغیرها رو وارد مدل کردم. متغیر موهومی مربوط به موسسه های بزرگ که حق الزحمه بالاتری درخواست میکننو وارد مدل کردم.
با توجه به اینکه بازه زمانی تقریبا کوتاهه نیازی به آزمون ریشه واحد هست؟ تو کتاب بالتاجی معمولا به داده هایی که N و T به سمت بی نهایت میل میکنن این آزمونو انجام داده
ضریب تعیین پایینه ولی دوربین واتسون تقریبا 1.6 هست.
(دارم راجع به ریشه واحد اطلاعات بدست میارم بعد آزمونو انجام بدم)
دوست من
آزمون ریشه واحد در حقیقت میگه که یک متغیر تابعی از تغییرات اون متغیر در دوره های قبل هست یا نه ؟
برای چک کردن خودهمبستگی بین متغیرها که یکی از دلایل پایین بودن ضریب تعیین هست، لازم هست.
این هم باید بگم که معمولا تو داده های پانل ضریب تعیین بین 0.2 تا 0.7 هست و بیشتر تابع داده های مقطعی است.
آزمون ریشه واحد در حقیقت میگه که یک متغیر تابعی از تغییرات اون متغیر در دوره های قبل هست یا نه ؟
برای چک کردن خودهمبستگی بین متغیرها که یکی از دلایل پایین بودن ضریب تعیین هست، لازم هست.
این هم باید بگم که معمولا تو داده های پانل ضریب تعیین بین 0.2 تا 0.7 هست و بیشتر تابع داده های مقطعی است.
اماره دربین واتسون هم معمولا بین 1.8 تا 2 در نظر میگیرند.
تو برآورد مدلتون آیا متغیرهای شما معنادار شدن یا نه ؟
یکبار مدل رو با متغیر موهومی تخمین بزن و ضریب تعیین رو یادداشت کن و بار دیگه با احتساب متغیر موهومی برآورد رو انجام بده.
ببین نتایج چه تغییری میکنه؟
تو برآورد مدلتون آیا متغیرهای شما معنادار شدن یا نه ؟
یکبار مدل رو با متغیر موهومی تخمین بزن و ضریب تعیین رو یادداشت کن و بار دیگه با احتساب متغیر موهومی برآورد رو انجام بده.
ببین نتایج چه تغییری میکنه؟