15-08-2014, 01:14 AM
(آخرین تغییر در ارسال: 15-08-2014, 01:52 AM توسط hadi_q_acc.)
(14-08-2014, 11:45 PM)'eliroz' نوشته:آزمون خود همبستگی در ایویوز رو میتونید با استفاده از قسمت Residual test، گزینه serial correlation LM test انجام بدید.
برای مشکل آزمون ریشه واحد شما نمیتونید برای داده های پانل به صورت گروهی برای داده های تون این آزمون رو انجام بدین.
باید برای تک تک متغیرها به طور جداگانه این آزمون صورت بگیره و نه به صورت گروهی.
به نظر میاد که تو مدل شما خودهمبستگی وجود داره. حالا آزمون بریوش گادفری که بالا روش انجامش رو گفتم انجام بدین تا ببینید نتیجه به چه صورت خواهد شد.
فرضیه صفر بریوش-گادفری : خودهمبستگی وجود دارد.
فرضیه مقابل : خود همبستگی وجود ندارد.
براساس آماره F به دست آمده و احتمال مربوط به اون میتوان اظهار نظر کرد که در مدل خودهمبستگی وجود دارد یا نه ؟
تو قسمت residual test فقط یک گزینه داره histogram-normality test
((
برای آزمون ریشه واحد چه جوری تک تک اینکارو بکنم؟ تو قسمت RANGE داده ها رو به صورت UNSTRUCTURED انتخاب کردم آزمون ریشه واحد به صورت گروهی انجام شد. این آزمون بی معنیه؟
ببخشید که انقد میپرسم باور کن شب و روز ندارم، هر روز دارم کتاب میخونم. چون انگلیسیم هم زیاد تعریفی نداره خیلی بهم فشار میاره خوندن این کتابا. ببخشید و مرسی که وقت میذاری

برای آزمون ریشه واحد چه جوری تک تک اینکارو بکنم؟ تو قسمت RANGE داده ها رو به صورت UNSTRUCTURED انتخاب کردم آزمون ریشه واحد به صورت گروهی انجام شد. این آزمون بی معنیه؟
ببخشید که انقد میپرسم باور کن شب و روز ندارم، هر روز دارم کتاب میخونم. چون انگلیسیم هم زیاد تعریفی نداره خیلی بهم فشار میاره خوندن این کتابا. ببخشید و مرسی که وقت میذاری