23-09-2011, 10:33 AM
(23-09-2011, 01:13 AM)mahyarelc نوشته: چون دوستان شما با تافل رفتن اروپا، دلیل نداره انتخاب تافل برای اروپا درست باشه....همونطور که منم با آیلتس اومدم امریکا!!نظر شما رو کاملا قبول دارم.مسئله دیگری هم که وجود دارد توانایی و سلیقه فردی دانشجو است.طرز سنجش سطح زبان در این دو آزمون تفاوت های عمده ای دارد.مثلا در اسپیکینگ ایلتس موضوع فقط مهارت زبان نیست.اعتماد به نفس نقش مهمی دارد چون با یک آدم زنده(نه یک میکروفن) طرف هستیم.یا خیلی وقت ها دوستانم رو می بینم که یک لیست بلند بالا از لغات رو برای تافل حفظ می کنند در حالی که برای ایلتس لغت حفظ کردن تاثیر زیادی ندارد مگر اینکه به صورت هدف دار در طول متن های ریدینگ و یا برای موضوع خاصی در رایتینگ باشد.
بحث دیگه سر قبول داشتن نیست،سر خود نمره است...اگه نگاه کنید معمولا دانشگاههای اروپا رنج پایینتری از آیلتس نسبت به تافل رو قبول دارن (شرایط عکس در امریکا و کانادا)...پس کسی که میره اروپا بهتره آیلتس بده (نظر من)... البته هیچ چیزی وحی نیست، یه نفر بیاد آیلتس 9 بگیره ببینیم کجا جرات داره بخاطر زبان ریجکتش کنه!!!
من به همه دوستان توصیه می کنم از خودشون یک آزمون آزمایشی بگیرند.مخصوصا برای ایلتس از کتاب های آخر کمبریج(کتاب های 6-7-8) یک آزمون انتخاب کنند تا با سبک آزمون آشنا بشن.برای تافل هم همین کار رو بکنند. مطمئن باشید راحت بودن با نوع و فرمت امتحان تاثیر زیادی در نتیجه و لذت بردن از زمان آمادگی برای آزمون دارد.
کسی که دروغ بدخواهان را می پذیرد احمق است نه دشمن
کسی که از روی بدخواهی دروغ می گوید دشمن است نه احمق
و کسی که شهامت گفتن حرفش را رودررو ندارد دشمنی احمق است
جنگ، صلح است. آزادی، بردگی است. نادانی، توانايی است
کسی که از روی بدخواهی دروغ می گوید دشمن است نه احمق
و کسی که شهامت گفتن حرفش را رودررو ندارد دشمنی احمق است
جنگ، صلح است. آزادی، بردگی است. نادانی، توانايی است