(16-08-2014, 04:48 PM)'م.جباری' نوشته: با سلام و احترام
من دانشجوی مجازی رشته کنترل و اتوماسیون دانشگاه امیرکبیر هستم.لیسانسم الکترونیک از دانشگاه ازاد واحد نهران مرکز هست .می خوام برای دانشگاههای خارج از کشور جهت دکترا apply کنم.معدل لیسانسم زیاد تاپ نیست.ولی دارم برای معدل ارشدم تلاش میکنم.
می خوام بپرسم که ایا با توجه به اینکه دارم مجازی می خونم ایا می تونم مستقیم برای دکترا اقدام کنم؟ایا مدرک مجازی امیرکبیر قابل قبول هست؟
اگر هست باید از کجا شروع کنم و برای پذیرش اقدام کنم؟
خیلی مایلم که درهمین رشته کنترل فعالیت کنم.ضمنا من در حوزه نفت و گاز هم مشغول کارم و یک رزومه خوب هم از تجربعه کاری دارم.می خواستم ببینم ایا به درد بخور هست یا نه؟
لطفا من رو راهنمایی کنتید که از کدوم دانشگاه شروع کنم؟چه امتحاناتی باید بدم و کلا چخ کنم که زودتر به نتیجه برسم؟
با تشکر
م.جباری
سلام و خوش آمدین
راستش مدرک مجازی اگر همون آموزش از راه دور باشه اخیرا هم دوستان درباره اش بحث کردن و خیلی از دانشگاه های قبولش ندارن ولی از لیسانس به دکترا با مدرک ارشدتون میتونید اپلای کنید ولی با توجه به گفته خودتون که معدل لیسانس خوبی ندارید اگر بتونید خودتون حداقل برای سال اول هزینه کنید امکان پذیرش دارید.
امتحانات تافل و GRE باید بدین برای آمریکا.
راستش مدرک مجازی اگر همون آموزش از راه دور باشه اخیرا هم دوستان درباره اش بحث کردن و خیلی از دانشگاه های قبولش ندارن ولی از لیسانس به دکترا با مدرک ارشدتون میتونید اپلای کنید ولی با توجه به گفته خودتون که معدل لیسانس خوبی ندارید اگر بتونید خودتون حداقل برای سال اول هزینه کنید امکان پذیرش دارید.
امتحانات تافل و GRE باید بدین برای آمریکا.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم