18-08-2014, 02:05 AM
نمره زبان و GRE تون که خیلی عالی شده و دانشگاه تون هم با توجه به اینکه جزو دانشگاه های تهران هست به نسبت شناخته شده هست. معدل تون هم حداقل اغلب دانشگاه های آمریکا رو برآورده می کنه. اگر معدل تون یه مقدار بالاتر بود و یکی دو تا هم مقاله داشتین میشد روی رتبه های دو رقمی (در مقیاس جهانی) هم حساب باز کرد. هر چند همین الان هم خیلی دور از انتظار نیست. پذیرش در این رتبه ها یک مقدار هم به شانس یا به طور دقیق تر نزدیک بودن موضوع کاری شما و استاد موردنظر بستگی داره. با توجه به اینکه مقاله ای ندارین در این قسمت یک مقدار پرونده تون ضعیف هست و شاید نتونید توجه و اعتماد استادها رو جلب کنید و شاید منطقی تر باشه که محدوده دانشگاه ها رو تا رتبه های حدود 300 هم بالاتر ببرید که شانس پذیرش همراه با کمک هزینه بالاتر بره. در نهایت هر کدوم که شرایط بهتری داشت همون رو انتخاب می کنید. به نظرم اگز SOP رو خوب بنویسید میشه روی همون 150-100 امید معقول داشت.
البته سوالتون رو در یک تاپیک هم مطرح کنید دوستان می بینند.
البته سوالتون رو در یک تاپیک هم مطرح کنید دوستان می بینند.
(18-08-2014, 01:23 AM)'amiraliiii' نوشته:دوستان عزیز سلام[i]تو بدجور دوراهی افتادم و واقعا مستاصل و مضطربم.
پیشاپیش ممنون از وقت و حوصله ای که میگذارید، نمیدونید این کارتون چقدر مهم و حیاتی هست برام
[b]من شرایطم ایناس و میخوام برای برق اپلای کنم:
1- لیسانس برق-کنترل خواجه نصیر ، معدل 15.2
2- toefl:110
3- (gre (q170 , v164, aw4
4- recom نسبتا خوب
5- sop روتین
6- مقاله ندارم شاید از پایان نامه بشه یکی دربیاد ولی اصلا نمیتونم روش حساب کنم
سال پیش چون حوصله ارشد خوندن برق نداشتم، برای mba خوندم و رتبه زیر 30 آوردم و احتمال قریب به یقین شریف قبول میشم، ولی اگه پذیرش نگیرم باید mba رو تموم کنم و میدونم که پذیرش دکترا مدیریت واقعا سخت و نشدنی هست. خلاصه اگه با این رزومه نتونم پذیرش بگیرم یه جواریی مجبورم بمونم ایران و بعد فوق برم سربازی که پرواضحه که اصلا جزو برنامه هام نیست
ممنون میشم دوستات با تجربه کمکشون رو دریغ نکنند و واضح و واقع بینانه بفرمایند برای چه رنکی از دانشگاههای آمریکا شانس دارم یا اینکه اصلا شانس دارم یا نه؟
[b]خواهشا مدیران محترم پست من رو پاک نکنند، منم مثل برادرتون واقعا کسی رو ندارم که ازش مشاوره بگیرم[/b][/i][/b]
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -