18-08-2014, 08:20 AM
(16-08-2014, 08:54 PM)'ghaderi3174' نوشته: با سلام خدمت دوستان عزیز راستش من نمیدونم این سوالی که میپرسم به این سایت ربط داره یا بی ربط!
ولی نمیدونم از کی بپرسم دوستان خواهش میکنم هر کی میدونه جواب بده
من کارشناسی و ارشدمو در دانشگاه ملی و روزانه گذروندم الان میخام کنکور سراسری برای قبولی در پزشکی شرکت کنم آیا در صورت آزاد کردن مدرکم میتونم در روزانه یا دانشگاه آزاد شرکت کنم؟با تشکر از لطف شما
سلام.گویا تغییراتی در تدوین دفترچه راهنمای ثبت نام در دست انجام هست. پس از تدوین دفترچه احتمالا به جواب سوالتون می رسید و این مورد رو راستش من نمیدونستم و از سازمان سنجش پرسیدم.جالبه که اونام انگار نمی دونستن و جوابشون این بود: "پس از تدین دفترچه راهنمای ثبت نام اطلاعات لازم در این خصوص در اختیار داوطلبان قرار خواهد گرفت". از نظر منطقی هیچ مانعی ندارید و باید با قدرت بخونید برای قبولی در دکترای حرفه ای روزانه دولتی. موفق باشید.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم