18-08-2014, 12:22 PM
سلام،
هرچند روند اداری دانشگاه ها برای صدور دانشنامه یکم باهم فرق داره اما احتمال زیاد دانشنامه لیسانس همین الان هم صادر شده و بعد از گرفتن دانشنامه لیسانس یکی کپی ازش ضمیمه گواهی موقت ارشد و نامه عدم کاریابی مربوط به مدرک ارشد می کنید و درخواست صدور دانشنامه ارشد می کنید. من دانشجوی علم و صنعت نبودم اما مدرک خودم دو روزه اماده بود و رفتم گرفتم. فکر نمی کنم بیشتر از یه ما طول بکشه. باز برای اطمینان از آموزش دانشگاهتون بپرسید.
هرچند روند اداری دانشگاه ها برای صدور دانشنامه یکم باهم فرق داره اما احتمال زیاد دانشنامه لیسانس همین الان هم صادر شده و بعد از گرفتن دانشنامه لیسانس یکی کپی ازش ضمیمه گواهی موقت ارشد و نامه عدم کاریابی مربوط به مدرک ارشد می کنید و درخواست صدور دانشنامه ارشد می کنید. من دانشجوی علم و صنعت نبودم اما مدرک خودم دو روزه اماده بود و رفتم گرفتم. فکر نمی کنم بیشتر از یه ما طول بکشه. باز برای اطمینان از آموزش دانشگاهتون بپرسید.
(18-08-2014, 10:40 AM)'m.mohaqeq' نوشته: سلام
من لیسانس و فوقم در علم و صنعت بودم. اول مهر هم می تونم از عدم کاریابی برای ازاد کردن مدرکم استفاده کنم (یعنی اول مهر که بشه، هم یکسال از سربازیم گذشته و هم 6 ماه از حضور پروندم در کاریابی). حالا می خوام بدونم اگه من اول مهر بردم دانشگاه علم و صنعت برای گرفتن ریز نمرات و آزاد کردن دانشنامه، چقدر طول میکشه که آماده بشه؟ ددلاین اکثر جاهایی که می خوام اقدام کنم اوایل دیماه هستش.
با تشکر
وقتی روزگار سخت میشه جرات کن و از اون سخت تر شو.