(18-08-2014, 09:55 AM)'ashkan065' نوشته:سلام رضا جان.
هرچي ميگردم تو سايت خيلي كمن كسايي كه در رشته ي مديريت مقطع دكترا از امريكا تونسته باشن فاند بگيرن.
شما ميشناسي دوستاني رو كه موفق شده باشند فاند از امريكا در رشته ي مديريت بگيرن؟
به نظرت چه شرايطي به غير زبان و جي مت تاثير داره!مثلا كدوم دانشگاه براي ارشد مناسبه تا ادم بتونه فاند براي دكترا از امريكا بگيره؟
بطور نسبی که دوستانی که تو مدیریت پذیرش با فاند گرفتن کمتر از مهندسیه، ولی دلایلش هم مختلفه، تعداد دانشجوهای مهندسی که تصمیم می گیرن و اپلای میکنن وشرایط قابل رقابتی هم دارن، خیلی بیشتره. با این حال من تعداد خوبی میشناسم از دوستان که از تو زمینههای مدیریت و مشابه اینجا فاند گرفتن. یه مورد اینه که فاصله رشتهها کم شده و الان من علاوه بر کسایی که مستقیماً می شناسم که مدیریت یا MBA خوندن و اینطرف هم دارن همون مدیریت ها رو میخونن نمونههایی هم میبینم که MBA خوندن، اینطرف دارن مهندسی سیستم، یا اقتصاد میخونن، با برعکس، مهندسی صنایع خونده بودن، اینطرف دارن فاینانس میخونند تو دانشکده مدیریت. و البته اینا غیر از اونایی هست که MBA خوندن و اینجا هم دارن یه رشته مدیریتی مشابه میخونن. در مورد اینکه چه دانشگاهی، خب تعداد دوستانی که MBA یا اقتصاد شریف بودن بیشتره. و بیشتر هم پیشنهاد من اینه که شما سعی کنید یه فوق با شرایط خیلی خوب تو ایران بگیرین، بعد اپلای کنید، با مقاله و معدل خوب، مخصوصاً که MBA و اقتصاد شریف هم داره کمکم شناخته میشه علاوه بر مهندسیش، شانس خوبی دارین.
موفق باشین
موفق باشین