(18-08-2014, 08:48 PM)'سینا چلسی' نوشته:واقعا از پاسخی دادید ممنونم. تو این کشور هیچ کسی درست پاسخگو نیست و تا به حال بهترین جواب رو از شما شنیدم. سپاس
فقط یه نکته ای برای من وجود داره. من که ورودی 92 روزانه دانشگاه دولتی ( دانشگاه اصفهان ) هستم می تونستم در کنکور 93 شرکت کنم و در صورت قبولی به دانشگاه برم؟ ( من به این خاطر که تصورم این بوده که یک سال محرومیت دارم چه به دانشگاه برم و چه نرم در سال 93 کنکور ندادم و گذاشتم برای 94! )
پ.ن : سربازی هم قضیه ش برای انصرافی ها اینطوریه که تا یک سال بعد از انصراف وقت داری در رشته و دانشگاه جدید پذیرفته بشی. فقط ظاهرا باید با دفترچه ثبت نام کنی.
سلام و ممنون از اطلاعات پی نوشت. همونطور که گفته بودم شما باید وضعیت نظام وظیفه مشخصی برای ثبت نام داشته باشید یعنی یا دفترچه یا کارت. اما این یکسال رو مطمئن نبودم ننوشتم و گفتم خودتون یکم بگردین[img]images/smilies/biggrin.gif[/img]ولی طبیعتا پست کردن دفترچه یعنی غایب نمیشین.
موفق باشید
موفق باشید
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم