20-08-2014, 02:34 AM
(19-08-2014, 05:27 PM)Bahram نوشته:من نمیدونم رشته لیسانس شما چی بوده و آیا قصد دارید برای لیسانس یا ارشد در استرالیا تحصیل کنید. ولی بطور کلی رشته ای که در لیسانس خوندید برای ارزشیابی اهمیت داره و رشته فوق لیسانس باید مرتبط با آن باشد که بتونید مدرک لیسانس رو با آن ارزشیابی کنید.
نکته دیگه اینکه اگر توسط یک ایالت یا کارفرما اسپانسر شوید، میتوانید اقامت بگیرید که تا جایی که من میدونم ارتباطی به تحصیل یا ویزای موقت بعد از تحصیل نداره.
من شاید سوالم رو بد پرسیدم.
من لیسانس دارم و برای فوق لیسانس مرتبط میخوام اقدام کنم.
شغل من در لیست sol که نیازی به اسپانسر ایالتی نداره وجود نداره٬ اما در لیست csol که اسپانسر ایالتی نیاز داره هست. من یک جست و جو کردم دیدم همه جا نوشته مشاغل csol ویزای موقت کاری میگیرن یعنی دائمی نیستن.
شما می فرمایید که اگر دولت اسپانسر بشه میتونیم اقامت بگیریم٬ منظور اقامت دائم (pr) هست؟
این ویزایی که به لیست csol مرتبط هست٬ همون ویزای کاری ای هست که بعد از اتمام تحصیل به مدت ۲ تا ۴ سال بسته به مقطع تحصیلی میدن؟
در کل من تفاوت بین لیست های sol و csol رو نمیتونم متوجه بشم.
یک مورد دیگه هم هست٬ من هیچ سابقه کاری در ایران ندارم٬ بنظرتون با همون ویزای کار بعد از تحصیل میتونم سابقه کاری جمع کنم یا بهتره در ایران هم سابقه کار داشته باشم؟