20-08-2014, 09:26 PM
(20-08-2014, 01:29 PM)'kianoosh777' نوشته: با سلام
من لیسانس فیزیک از دانشگاه اصفهان با معدل 13.75 و فوق لیسانس از دانشگاه صنعتی اصفهان با معدل 15.75 دارم. یک مقاله داخلی و یک ISI در انتظار چاپ دارم که تو گرایش من کار پژوهشی خوبی حساب میشه. الان دانشجوی دکتری هستم که می خوام انصراف بده. به نظرتون شانس پذیرش گرفتن با فاند برام چقدره؟
راستی مدرک زبان ندارم اما تا چند ماه دیگه تافل می دم که فکر کنم حدود 90 بیارم.
دروود بر شما و خوشحالم از اینکه سایت ما رو انتخاب کردی.
دوست عزیز، شما معدل هر دو مقطع تحصیلی متاسفانه پایینه و همین شانس گرفتن بورس رو خیلی کم میکنه در صورتی که مقالات زیادی و نمره زبان بالایی نداری. من خودم توصیه ام اینه اگر در حال خوندن دکتری ایران هستی بهتره ادامه بدی اگر هم ظرف یکی-دو سال اینده میتونی رزومه رو پر رنگ کنی شاید شانس داشته باشی. در کل شانس گرفتن پذیرش دکتری رو به بالای 70% است اما برای بورس خیلی شانس نداری.
دوست عزیز، شما معدل هر دو مقطع تحصیلی متاسفانه پایینه و همین شانس گرفتن بورس رو خیلی کم میکنه در صورتی که مقالات زیادی و نمره زبان بالایی نداری. من خودم توصیه ام اینه اگر در حال خوندن دکتری ایران هستی بهتره ادامه بدی اگر هم ظرف یکی-دو سال اینده میتونی رزومه رو پر رنگ کنی شاید شانس داشته باشی. در کل شانس گرفتن پذیرش دکتری رو به بالای 70% است اما برای بورس خیلی شانس نداری.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public