20-08-2014, 09:50 PM
(20-08-2014, 12:06 PM)'mohammadbehnam1' نوشته:درود بر شما.
جالبه که اینو میشنوم.
یعنی به همه ی دانشجوهای phd حقوق نمیدن؟
چندتا از بچه های ایرانی مقیم آلمان که تحصیل میکنند اونجا میگفتند که به همه دانشجوهای phd چیزی بین 1500 تا 2000 یورو در ماه حقوق میدن. یعنی که یا کسی رو اصلا نمیگیرن به عنوان دانشجوی phd یا اگه بگیرن همرا با حقوق هست. پس اینطور نیست یعنی؟
دوست عزیز.
شما اولاً باید ببینی دوستان شما چه رزومه ای داشتن و چه فعالیت پژوهشی در کارنامه داشتند که بورس شدن. من خودم عرض کردم المان برای هر کسی با هر رزومه ای نمیاد دکتری را با بورس بده !!!!
شما اگر رزومه قوی داشته باشی و با استاد یا از طریق موقعیت خالی دانشگاه اقدام کنی و فرصت فراهم شد میتونی اقدام کنی و بورس هم بشی. در غیر این صورت میتونی از هزینه شخصی استفاده کنی و تحصیل کنی.
شما اولاً باید ببینی دوستان شما چه رزومه ای داشتن و چه فعالیت پژوهشی در کارنامه داشتند که بورس شدن. من خودم عرض کردم المان برای هر کسی با هر رزومه ای نمیاد دکتری را با بورس بده !!!!
شما اگر رزومه قوی داشته باشی و با استاد یا از طریق موقعیت خالی دانشگاه اقدام کنی و فرصت فراهم شد میتونی اقدام کنی و بورس هم بشی. در غیر این صورت میتونی از هزینه شخصی استفاده کنی و تحصیل کنی.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public