21-08-2014, 03:51 PM
(21-08-2014, 03:32 PM)'ahmadpashaei' نوشته: سلام سپیناز عزیز
من یک پیشنهاد دارم. بهتره شما فقط لغات اصلی رو فلش کارت کنید نه هر لغتی که بلد نیستین، چرا که این لغات یا کمی جلوتر در همون کتاب قرار دارند و یا در کتابهای دیگه هستن. اینجوری دیگه اسمش 1100 نمیشه میشه 8800[img]images/smilies/biggrin.gif[/img] و خسته میشید به زودی.اینجوری خود 504 به تنهایی 1500 لغت داره! خود همین 1100 لغت که قبلش باید تمام 504 یا 624 واژه،اسنشل تافل با 450واژه و 400تافل با 400 کلمه رو بخونید+ مثلا 800gre و verbal advantage اونقدر زیادن که دیگه نیاز به خواندن لغت جدید جداگانه ندارید و بهتره با نرم افزار همین چندهزار لغت رو مرور کنید روزانه و در کنارش کتابهای مرجع و متن بخونید.
سلام دوستان
تاپیک رو اینطور ادامه خواهم داد که فقط برای 20 لغت اصلی هر درس فلش کارت بسازم و در واقع تغییراتی رو فلش کارت های آماده ایجاد کنم
چون به قول جناب پاشایی وفتی مثال رو از خود کتاب میارم ناخود آگاه کلمات ناآشنای دیگه هم تکرار میشه تو ذهن آدم و قرار نیس بره اونا هم مترادف حفظ کنیم
الان تو 4 هفته 80 کلمه شدن ________> 255 تا [img]images/smilies/biggrin.gif[/img]
فعلا بای
تاپیک رو اینطور ادامه خواهم داد که فقط برای 20 لغت اصلی هر درس فلش کارت بسازم و در واقع تغییراتی رو فلش کارت های آماده ایجاد کنم
چون به قول جناب پاشایی وفتی مثال رو از خود کتاب میارم ناخود آگاه کلمات ناآشنای دیگه هم تکرار میشه تو ذهن آدم و قرار نیس بره اونا هم مترادف حفظ کنیم
الان تو 4 هفته 80 کلمه شدن ________> 255 تا [img]images/smilies/biggrin.gif[/img]
فعلا بای