21-08-2014, 10:59 PM
(20-08-2014, 09:50 PM)'Mr-Voltage' نوشته:دوست عزیز.
شما اولاً باید ببینی دوستان شما چه رزومه ای داشتن و چه فعالیت پژوهشی در کارنامه داشتند که بورس شدن. من خودم عرض کردم المان برای هر کسی با هر رزومه ای نمیاد دکتری را با بورس بده !!!!
شما اگر رزومه قوی داشته باشی و با استاد یا از طریق موقعیت خالی دانشگاه اقدام کنی و فرصت فراهم شد میتونی اقدام کنی و بورس هم بشی. در غیر این صورت میتونی از هزینه شخصی استفاده کنی و تحصیل کنی.
والا من شنیدم سخت میدن اما اگه بدن همراه با حقوقه حتما.
حالا من دو تا سوال دارم.
اول اینکه اگر بخوای با هزینه شخصی دکتری بخونی تو آلمان پذیرش رو راحت میدن؟ مثله همون پذیرش مستر یا سخت تر یا راحت تر؟
دوم اینکه واسه گرفتن فاند یا همون بورس دکتری معدل مقطع کارشناسی چقدر اهمیت داره در آلمان؟ من معدل کارشناسیم 14.40 هست البته درسای تخصصی دو سال آخرم خوبه، درسای پایه دو سال اول معدلم رو پایین کشیدن چون توی دو سال اول زیاد اهمیت نمیدادم. البته بعدشم چون نمیدونستم معدل مهمه واسه نمره گرفتن تلاش نمیکردم فقط با علاقه میخوندم درسای اختصاصیمو.
ممنونم.
حالا من دو تا سوال دارم.
اول اینکه اگر بخوای با هزینه شخصی دکتری بخونی تو آلمان پذیرش رو راحت میدن؟ مثله همون پذیرش مستر یا سخت تر یا راحت تر؟
دوم اینکه واسه گرفتن فاند یا همون بورس دکتری معدل مقطع کارشناسی چقدر اهمیت داره در آلمان؟ من معدل کارشناسیم 14.40 هست البته درسای تخصصی دو سال آخرم خوبه، درسای پایه دو سال اول معدلم رو پایین کشیدن چون توی دو سال اول زیاد اهمیت نمیدادم. البته بعدشم چون نمیدونستم معدل مهمه واسه نمره گرفتن تلاش نمیکردم فقط با علاقه میخوندم درسای اختصاصیمو.
ممنونم.