22-08-2014, 11:15 AM
(22-08-2014, 06:42 AM)amirhossein.gh نوشته: بله!
له هر حال هر کسی یه نظری داره و علاقه ای...خب من به شخصه آمریکا و کانادا رو بیشتر دوست دارم به دلیل اینکه نزدیکی فرهنگیمون بیشتره و با زبانشون آشنایی داریم و مهم تر اینکه انگلیسی زبان ها بیشتر عادت دارن با مهاجران زندگی کنند تا کشورهای شرق آسیا که به تازگی پیشترفته شدند و کشورشون از لحاظ فرهنگی یک دسته و زیاد به خارحی ها عادت ندارند! (نگفتم دشمن هستند، فقط عادت ندارند و براشون عجیبه!)
خب شما فرض کن وقتی زبان کره ای بلد نیستی زندگی کردن خب قاعدتا سخت میشه! کره ای ها هم انگلیسی بلد نیستن! حالا ارتباط برقرار کردن دگه کار حضرت فیله !! هاها
فرهنگ عامیانه کره به نظر من با انچه در سریال ها نشون داده میشه فرق میکنه! اینجا احترام به بزرگتر (حتی یک سال) مهمترین واجبشونه. کلا دستور زبانشون برای آدمای بزرگتر و جوانتر فرق داره
به خاطر اینکه زبانشون بده ، از خارحی ها "به شدت" میترسن! (حالا شهر به شهر فرق داره و مقلا تو سیول این موضوع کمتره).
با وجود اینکه ممکنه از کسی خوششون نیاد ولی حداقل در ظاهر احترام رو میذارن!
"به شدت" فرق میذارن بین یه english native speaker و یک خارجی دیگه که انگلیسی زبان اصلیش نیست! کلا مردم کره زیاد ذهن بازی ندارند(مانند همه حای دنیا) و هر چی اخبار میگه باور میکنن! حالا شما ببین هر روز چند تا خبر بد از middle east میشنون(همه جای دنیا این صادقه)
به نظر من یا شما باید زیاد انگلیسیت رو قوی کنی یا زبان کره ایت رو! به حدی که بتونی یه مکالمه نرمال رو داشته باشی!
در ضمن شما میخای بیای کره؟! به چه وسیله؟! درس، کار، .... ؟! اگه خانواده میتونه هزینتو بده، خب میتونی زندگی نرمال و خوبی داشته باشی ولی اگه نیاز داری پولتو از داخل کره در بیاری باید فکری بکنی که میخای کره چی کار کنی؟! کلا وقتی یه دولت یه مهاجر میگیره و اون مهاجر هم پولی نداره، باید یه تخصصی داشته باشه که خاص باشه! مثلا درس خوندن یا کاز کردن ....
به هر حال اولین قدم برای شما دوست خوبم اینه که مشخص کنی که در کره چی کار میخای بکنی دقیقا؟! این اولین قدمه! بعدش قدم بعدی خودش میاد هاهاها
در ضمن یه جیزی هم بگم ، طعم کره به مزاغ من زیاد خوش نمیاد ولی بسیار آدمایی رو دیدم از همه جای دنیا حتی از آمریکا که عاشق کره هستند و ترجیح میدن تو کره زندگی کنن تا تو آمریکا ! هر کسی مزاج خودشو داره
سلام، خیلی ممنون که جواب سوالم رو دادید
من تازه کلاس زبان ثبت نام کردم تا زبانمو قوی کنم و هم توی خونه دارم کره ای یاد میگیرم الان فعلا فقط درحد یه مکالمه کوچولو و رنگها و اعداد بلدم اما ادامه میدم تا کره ایم خوب بشه،بله میخوام بیام کره حتما،بله میخوام بورسیه بگیرم برا درس بیام ولی دیگه نمیخوام برگردم ایران،پشتوانه مالی نه ندارم اما رشتم معماریه میتونم کار پیدا کنم؟قدم اولم که درس خوندن هست چون به وسیله بورسیه میخوام بیام کره جنوبی،اگه زبانم انگلیسی یا کره ای خوب باشه میتونم راحت دوست پیدا کنم؟ممنون