22-08-2014, 08:14 PM
سلام دوستان خوب هستین من تازه عضو سایتتون شدم یه سوال خیلی ضروری داشتم ، من قصد ورود به دانشگاه آزاد رو داشتم ، سوال اولم اینه که آیا مدرک دانشگاه آزاد برای بورسیه خارج از کشور ( مثلا اگه چهار کشور ، استرالیا - انگلیس - کانادا - آمریکا رو در نظر بگیریم ) ارزشی داره ؟ 2-و اگه فردی بعد اینکه کارشناسی رو از آزاد گرفت و ارشدش رو از یک دانشگاه دولتی گرفت ، کارشناسی ارشد رو لحاظ میکنن یا اون مدرک دانشگاه آزاد هم تاثیر گذاره ؟ 3-آیا واحدهای دانشگاهی شهرهای دانشگاه آزاد در پذیرش بورسیه تاثیر گذارن ؟ مثلا من یه دانشگاه آزادی رو میشناسم که در لیست TOP UNI دنیا هست ( مثلا دانشگاه شبستر ) ولی دانشگاه آزاد ملکان نیست ، آیا این تاثیر گذاره در پذیرش اگه یه نفر کارشناسی رو در واحد ملکان بخونه ؟
4-آیا رشته ها هم تاثیری دارن در پذیرش مثلا فرقی بین کامپیوتر شبستر با رشته های دیگه ؟
ممنون از دوستانی که اطلاع دارند در این مورد و کمک میکنند [img]images/smilies/heart.gif[/img]
4-آیا رشته ها هم تاثیری دارن در پذیرش مثلا فرقی بین کامپیوتر شبستر با رشته های دیگه ؟
ممنون از دوستانی که اطلاع دارند در این مورد و کمک میکنند [img]images/smilies/heart.gif[/img]