23-08-2014, 02:58 AM
(آخرین تغییر در ارسال: 23-08-2014, 03:00 AM توسط amiraliiii.)
بابک خان ممنون از وقتی که گذاشتید.
من رزومم این بود و درمورد شانس پذیرش پرسیده بودم:
1- لیسانس برق-کنترل خواجه نصیر ، معدل 15.2
2- toefl:110
3- (gre (q170 , v164, aw4
4- recom نسبتا خوب
5- sop روتین
6- مقاله ندارم شاید از پایان نامه بشه یکی دربیاد ولی اصلا نمیتونم روش حساب کنم
شما فرمودید:
1- من اصلا نمیدونم، توصیه نامه خوب یعنی چی و چه ویژگیهایی داره؟ یعنی استادش باید شناخته شده باشه (که تو دانشگاه ما خیلی کم هست)
یا چیزی که مینویسه خیلی خوب باشه یا .....
2- شما شانس فاند رو به طور واقع بینانه برا 70-20 میبینید واقعا؟ معدلم مشکل ساز نمیشه؟ هرچی میکشم از این معدله
3- یه سوال مهم داشتم: اگه بالفرض همین ارشد mba رو که شریف قبول شدم برم، برای دکترا مدیریت (حالا هرگرایشی) شانس پذیرش و فاند رو از دانشگاههای تاپ آمریکا دارم؟ دانشگاههای معمولی چطور؟
چون شندیم فاند برای مدیریت به ایران اصلا نمیدن و شریف رو نمیشناسن تو مدیریت. اگه اینطور باشه موندگار میشم تو این ممکلت و آرزوهام به باد میره و بدبخت میشم (باید برم سربازی)
من رزومم این بود و درمورد شانس پذیرش پرسیده بودم:
1- لیسانس برق-کنترل خواجه نصیر ، معدل 15.2
2- toefl:110
3- (gre (q170 , v164, aw4
4- recom نسبتا خوب
5- sop روتین
6- مقاله ندارم شاید از پایان نامه بشه یکی دربیاد ولی اصلا نمیتونم روش حساب کنم
شما فرمودید:
معدل لیسانس شما بالا نیست، ولی اون قدر هم بد نیست و با این نمراتی که شما در TOEFL و GRE آوردید، به نظر من شانس پذیرش و فاند رو به راحتی دارید.
فقط recommendation رو شوخی نگیرید و سعی کنید تا اونجا که میتونید توصیهنامههای خوبی از استادهاتون بگیرید. توصیهنامه معمولی یا نه چندان خوب میتونه کاملا شانس شما رو پایین بیاره.
مقاله نداشتن به نظر من مهم نیست. به طور کلی از دانشجوی کارشناسی انتظار مقاله نمیره و با این نمره GRE که شما آوردید یه مقاله معمولی احتمالا شانس شما رو خیلی بیشتر نخواهد کرد.
من اگر جای شما بودم، احتمالا بیشترین تمرکزم رو روی دانشگاههای ۲۰ الی ۷۰ میذاشتم و حتی احتمالا ۲-۳ تا هم زیر ۲۰ اپلای میکردم.
قسمت نتایج پذیرش سایت رو ببینید و خودتون یک مقدار جستجو کنید. خواهید دید که افرادی که شبیه شرایط شما یا حتی پایینتر داشتهاند تونستهاند پذیرش و فاند بگیرند.
چندتا مسئله برام پیش اومد:فقط recommendation رو شوخی نگیرید و سعی کنید تا اونجا که میتونید توصیهنامههای خوبی از استادهاتون بگیرید. توصیهنامه معمولی یا نه چندان خوب میتونه کاملا شانس شما رو پایین بیاره.
مقاله نداشتن به نظر من مهم نیست. به طور کلی از دانشجوی کارشناسی انتظار مقاله نمیره و با این نمره GRE که شما آوردید یه مقاله معمولی احتمالا شانس شما رو خیلی بیشتر نخواهد کرد.
من اگر جای شما بودم، احتمالا بیشترین تمرکزم رو روی دانشگاههای ۲۰ الی ۷۰ میذاشتم و حتی احتمالا ۲-۳ تا هم زیر ۲۰ اپلای میکردم.
قسمت نتایج پذیرش سایت رو ببینید و خودتون یک مقدار جستجو کنید. خواهید دید که افرادی که شبیه شرایط شما یا حتی پایینتر داشتهاند تونستهاند پذیرش و فاند بگیرند.
1- من اصلا نمیدونم، توصیه نامه خوب یعنی چی و چه ویژگیهایی داره؟ یعنی استادش باید شناخته شده باشه (که تو دانشگاه ما خیلی کم هست)
یا چیزی که مینویسه خیلی خوب باشه یا .....
2- شما شانس فاند رو به طور واقع بینانه برا 70-20 میبینید واقعا؟ معدلم مشکل ساز نمیشه؟ هرچی میکشم از این معدله
3- یه سوال مهم داشتم: اگه بالفرض همین ارشد mba رو که شریف قبول شدم برم، برای دکترا مدیریت (حالا هرگرایشی) شانس پذیرش و فاند رو از دانشگاههای تاپ آمریکا دارم؟ دانشگاههای معمولی چطور؟
چون شندیم فاند برای مدیریت به ایران اصلا نمیدن و شریف رو نمیشناسن تو مدیریت. اگه اینطور باشه موندگار میشم تو این ممکلت و آرزوهام به باد میره و بدبخت میشم (باید برم سربازی)