23-08-2014, 03:01 AM
(22-08-2014, 11:26 AM)'amiraliiii' نوشته: بابک خان ممنون از وقتی که گذاشتید.
من رزومم این بود و درمورد شانس پذیرش پرسیده بودم:
1- لیسانس برق-کنترل خواجه نصیر ، معدل 15.2
2- toefl:110
3- (gre (q170 , v164, aw4
4- recom نسبتا خوب
5- sop روتین
6- مقاله ندارم شاید از پایان نامه بشه یکی دربیاد ولی اصلا نمیتونم روش حساب کنم
چندتا مسئله برام پیش اومد:
1- من اصلا نمیدونم، توصیه نامه خوب یعنی چی و چه ویژگیهایی داره؟ یعنی استادش باید شناخته شده باشه (که تو دانشگاه ما خیلی کم هست)
یا چیزی که مینویسه خیلی خوب باشه یا .....
2- شما شانس فاند رو به طور واقع بینانه برا 70-20 میبینید واقعا؟ معدلم مشکل ساز نمیشه؟ هرچی میکشم از این معدله
3- یه سوال مهم داشتم: اگه بالفرض همین ارشد mba رو که شریف قبول شدم برم، برای دکترا مدیریت (حالا هرگرایشی) شانس پذیرش و فاند رو از دانشگاههای تاپ آمریکا دارم؟ دانشگاههای معمولی چطور؟
چون شندیم فاند برای مدیریت به ایران اصلا نمیدن و شریف رو نمیشناسن تو مدیریت. اگه اینطور باشه موندگار میشم تو این ممکلت و آرزوهام به باد میره و بدبخت میشم (باید برم سربازی)
دوست خوبم M1KE پاسخ شما رو داده بودند و چون پاسخ ایشون تقریبا کامل بود، من دیگه پاسخ ندادم.
۱. پاسخ مایک رو ببینید.
۲. به نظر من شانسش رو دارید و با توجه به نمره خیلی خوب GRE شما، تاثیر معدلتون تا حد خوبی کم میشه. به هر حال پذیرش گرفتن شانسی هم هست و قطعیتی درش نیست، به همین خاطر نمیشه گفت که شما قطعا از ۲۰ تا ۷۰ میتونید پذیرش بگیرید، اما با توجه به تجربه دوستانی که در سالهای گذشته اقدام کردهاند و نتایجی که در قسمت نتایج پذیرش سایت وجود داره، میتونید امیدوار باشید که پذیرش بگیرید.
۳. من حداقل دو نفر از دوستانی که در همین سایت باهاشون همراه بودیم رو میشناسم که تونستهاند از امریکا برای رشته مدیریت پذیرش و فاند بگیرند و فکر میکنم در قسمت نتایج پذیرش هم میتونید ببینید. در نتیجه مطلبی که شنیدید که برای مدیریت به ایرانیها فاند نمیدند درست نیست، اما این که چقدر شانس دارید رو راستش نمیدونم و اطلاعاتم در مورد رشته مدیریت اون قدر زیاد نیست.
اگر تحصیل در امریکا برای شما مهمتر از رشته تحصیلی هست، شاید بهتر باشه که دنبال پذیرش در رشته برق باشید. به نظر من با توجه به نمره GRE شما، شانستون برای پذیرش در رشته برق خوبه.
۱. پاسخ مایک رو ببینید.
۲. به نظر من شانسش رو دارید و با توجه به نمره خیلی خوب GRE شما، تاثیر معدلتون تا حد خوبی کم میشه. به هر حال پذیرش گرفتن شانسی هم هست و قطعیتی درش نیست، به همین خاطر نمیشه گفت که شما قطعا از ۲۰ تا ۷۰ میتونید پذیرش بگیرید، اما با توجه به تجربه دوستانی که در سالهای گذشته اقدام کردهاند و نتایجی که در قسمت نتایج پذیرش سایت وجود داره، میتونید امیدوار باشید که پذیرش بگیرید.
۳. من حداقل دو نفر از دوستانی که در همین سایت باهاشون همراه بودیم رو میشناسم که تونستهاند از امریکا برای رشته مدیریت پذیرش و فاند بگیرند و فکر میکنم در قسمت نتایج پذیرش هم میتونید ببینید. در نتیجه مطلبی که شنیدید که برای مدیریت به ایرانیها فاند نمیدند درست نیست، اما این که چقدر شانس دارید رو راستش نمیدونم و اطلاعاتم در مورد رشته مدیریت اون قدر زیاد نیست.
اگر تحصیل در امریکا برای شما مهمتر از رشته تحصیلی هست، شاید بهتر باشه که دنبال پذیرش در رشته برق باشید. به نظر من با توجه به نمره GRE شما، شانستون برای پذیرش در رشته برق خوبه.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.