23-08-2014, 03:59 AM
(23-08-2014, 03:28 AM)'ali9' نوشته:ببینید چون من فعلا در شروع تحصیل هستم میخوام بهترین راه رو برای شروع انتخاب کنم ، هنوز واسه ما طول میکشه برسیم به مرحله پذیرش و این حرفا [img]images/smilies/smile.gif[/img]
ممنون میشم بیشتر توضیح بدید .
من توضیحاتی در این مورد در موضوع «برنامهریزی تحصیلی برای گرفتن پذیرش بهتر در آینده» دادم. لطفا به این موضوع مراجعه کنید و اگر سوالی دارید همونجا بپرسید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.