(23-08-2014, 06:53 PM)'s_abolhassani' نوشته:با سلام و عرض ادب ،من کارشناس ارشد ژئوفیزیک - اکتشاف نفت و گاز هستماز دانشگاه تهران با معدل ارشد 18.11تافل 100 دارمرتبه 3 کنکور ارشد هستمیک مقاله ISI و دو کنفرانس خارجی دارمتوصیه نامه از 3 استادلیسانس مهندسی معدن - اکتشاف از دانشگاه تهران جنوب با معدل دو سال آخر 18.32آیا شانس پذیرش در مقطع دکتری بصورت فول فاند از دانشگاه های خوب استرالیا را دارم ؟
( با توجه به تحریم ایران و فیلد تحصیلی ام = نفت و گاز )
من در تاپیک دیگه ای جواب شما رو داده بوده ولی برای استرالیا همونطور که Saaaaam عزیز هم گفتن با وجود رزومه در حد G8 شانس کمی دارید چرا که متاسفانه در چند سال اخیر به کرات دیدیم حتی بچه های همین سایت از خود دانشگاه های استرالیا ریجکت شدن نه از وزارت امور خارجه!!! حتی چند مورد طرف پذیرش و بورسیه رو گرفته بوده ولی ایمیل زدن به خاطر تحریم کنسل کردن. متاسفانه استرالیا خیلی آتیشش برای ایرانیا تندتر از خود آمریکا و کانادا و انگلستان هست. پس بهتره به فکر اروپا و آمریکا باشید ولی برای استرالیام اپلای کنید.هیچ جیزی قطعیت نداره. فقط برای این این چیزارو میگیم که یک وقت غافلگیر نشین با اپلای برای یکی دو کشور
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم