24-08-2014, 09:22 PM
ببینید در کل پذیرش یک بخشیش هم شانس هست. مثلا ممکنه موضوعی که شما کار می کنید خیلی شبیه به کاری باشه که اون استاد خارجی مدنظرش هست و در مقایسه با فرد دیگری که شرایط پرونده اش از شما بهتره بهتون اولویت داده بشه. یا مثلا خیلی ها شرایط پرونده شون خوبه ولی چون استادهای موردنظرش در اون سال ظرفیت خالی ندارند یا پروژه خاصی دستشون نیست نمی تونه ازشون پذیرش بگیره. یا باز هم برای مثال برخی رشته ها ممکنه تعداد متقاضی هاشون یا تعداد دانشگاه هایی که اون رشته رو دارند متفاوت باشه. مثلا رشته مهندسی عمران، مکانیک یا برق رو ممکنه همه دانشگاه های معروف کانادا یا آمریکا که دانشکده فنی دارند داشته باشند ولی رشته مهندسی نفت به دلیل خاص بودنش فقط در یک سری دانشگاه های خاص ارائه میشه. همه اینها باعث میشه که نشه یک عدد دقیقی برای شانس پذیرش فرد ارائه داد به ویژه که اطلاعی از موضوع کاری متقاضی و موضوع کاری استادهای خارجی و ظرفیت آزاد اونها یا شرایط فاندشون وجود نداره و بیشتر اطلاعات بر اساس یک تجربه کلی هست.
شما با توجه به اینکه در شریف و تهران درس خوندین یک مقدار این شانس رو دارین که استادهایی در دانشگاه های بهتر هم از پرونده شما خوششون بیاد و به همین دلیل می تونید یک مقدار محدوده رتبه ها رو وسیع تر کنید و مثلا تا 300 نزدیک بشین و در هر رتبه ای که پذیرش بهتری گرفتین پیگیر همون بشین. برای اینکه شانس تون بیشتر بشه طبیعتا باید در دیگر مشخصه ها مثل GRE و مقاله ها قوی باشین.
شما با توجه به اینکه در شریف و تهران درس خوندین یک مقدار این شانس رو دارین که استادهایی در دانشگاه های بهتر هم از پرونده شما خوششون بیاد و به همین دلیل می تونید یک مقدار محدوده رتبه ها رو وسیع تر کنید و مثلا تا 300 نزدیک بشین و در هر رتبه ای که پذیرش بهتری گرفتین پیگیر همون بشین. برای اینکه شانس تون بیشتر بشه طبیعتا باید در دیگر مشخصه ها مثل GRE و مقاله ها قوی باشین.
(24-08-2014, 10:03 AM)'Oilman' نوشته: من روی استاد تز و توصیه نامه ایشون حساب ویژه ای باز کردم (بسیار شناخنه شده در سطح بین المللی) و البته روی برند دانشگاه لیسانس و ارشد و رتبه کنکور، از طرفی چون لیسانسم نفت نبوده (معدن) شاید بتونم با یه موضوع بین رشته ای این قضیه تحریم رو حل کنم.
ولی این موضوع معدل پایین خیلی نگرانم کرده و البته نداشتن مقاله،
اگه همونطور که شما گفتین شانسم در حد رنک های 500 تا 700 باشه، فک کنم باید بیخیال اپلای بشم، چون قضیه رو خیلی دست بالا گرفته بودم...
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -