24-08-2014, 10:04 PM
معدل تون به اون صورت پایین نیست و حداقل اغلب دانشگاه ها رو برآورده می کنه. حتی در دانشگاه هایی که رتبه دو رقمی دارند هم برخی شون همون معدل 15 براشون کفایت می کنه هر چند به دلیل وجود رقابت معمولا افرادی که شرایط شون بهتر هست ازشون پذیرش می گیرند. ولی دست کم حداقل شرایط اپلای برای اونها رو خواهید داشت. برای افزایش شانس پذیرشتون بهتره تافل تون رو به حدود 100 برسونید و اگر برای آمریکا می خواهید اقدام کنید GRE رو هم دست کم 310 بگیرین. معدل ارشدتون انتظار میرفته بهتر از این باشه و برای اینکه تاثیرش کمتر به چشم بیاد به نظرم در بخش مقالات می بایست یه مقدار قوی تر ظاهر بشین.
(22-08-2014, 01:20 AM)'a.shoja' نوشته: با سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان میخواستم ببینم ایا با معدل پایینی که دارم میتونم فاند بگیرم من معدل لیسانسم15/70 و معدل ارشدم 15 است و فارغ التحصیل دانشگاه تهرانم دارای یک مقالهisi با یه ثبت اختراع هستم ایا با رزومه نسبتا خوبی که دارم و نمره زبان تافل 90 میتونم امیدوار باشم معدل پایینم را جبران کنه
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -