25-08-2014, 09:49 PM
(25-08-2014, 06:50 PM)'bootimar' نوشته: سلام دوستان
من صنایع-صنایع خوندم ، دانشگاه آزاد شیراز با معدل 17.04.
فاقد سابقه کار و مقاله نیز.
زبانم خوبه هرچند امتحان ندادم هنوز.
الان ارشدمو موسسه غیر انتفاعی-گرایش سیستم های اقتصادی اجتماعی، قبول شدم. واسم گرفتن پذیرش و صدالبته همراه با فاند مهمه. تو دوره لیسانس علاقه ای به بررسی سیستم های مدیریتی و مباحث مرتبط با اون رو نداشتم و ضمن اینکه، این موسسه غیرانتفاعی نوپا هستش و اولین سالی هست که ارشد صنایع آورده!
و نتایج آزاد هم که بیاد احتمالش زیاد هست که قبول شم (گرایش خودم، برنامه ریزی و تحلیل سیستم ها)
بارها دیدم دوستان گفتن برای گرفتن پذیرش، نگاه به رزومه و کارای پژوهشی، GPA و نمره زبانت میکنن تا اسم دانشگاه.
الان با توجه به هدفم و آینده این دوتا گرایش و سطح علمی این دوتا دانشگاه( که البته یکی ش در مدرک با نام موسسه مکتوب خواهد شد نه دانشگاه!) چه کنم ؟
برم گرایش سیستم و فارغ از نام موسسه بودنش، همه تلاشمو بذارم روی مقاله نوشتن و نمره زبان و درسام ؟ یا؟...
سپاس ازینکه وقت میذارید و نظرتونو میگید.
دروود بر شما.
دوست عزیز ضمن عرض خوش امدگویی به شما.
ملاحظه کنید خیلی کلی عرض کنم اگر ملاک پذیرش با فاند در دانشگاههای کشورهای مختلف باشه تنها معدل بالا، نمره زبان و کیفیت مقالات کار شده تضمین کننده اینده تحصیلی شماست. نه عنوان دانشگاه!!!
اگر هم خیلی تمایل به تحصیل در دانشگاههای خاص دارید ممکنه درصدی رو به عنوان دانشگاه اختصاص بدهند اما مطمئن باش همه اش نیست. این مهمه که شما چقدر رزومه قوی داری و از دانش خوبی در رشته و گرایش خودت میدونی و موضوعات و ایده های اینده شما نقش خوبی در مسیر تحصیلی شما داره. پس چه بسا دانشگاه ازاد و سراسری و موسسه وغیره!!!!! مهم اطلاعات و دانشی است که با خود حمل میکنی در کنارش رزومه قوی.
ازاد اندیش باشی
دوست عزیز ضمن عرض خوش امدگویی به شما.
ملاحظه کنید خیلی کلی عرض کنم اگر ملاک پذیرش با فاند در دانشگاههای کشورهای مختلف باشه تنها معدل بالا، نمره زبان و کیفیت مقالات کار شده تضمین کننده اینده تحصیلی شماست. نه عنوان دانشگاه!!!
اگر هم خیلی تمایل به تحصیل در دانشگاههای خاص دارید ممکنه درصدی رو به عنوان دانشگاه اختصاص بدهند اما مطمئن باش همه اش نیست. این مهمه که شما چقدر رزومه قوی داری و از دانش خوبی در رشته و گرایش خودت میدونی و موضوعات و ایده های اینده شما نقش خوبی در مسیر تحصیلی شما داره. پس چه بسا دانشگاه ازاد و سراسری و موسسه وغیره!!!!! مهم اطلاعات و دانشی است که با خود حمل میکنی در کنارش رزومه قوی.
ازاد اندیش باشی
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public