26-08-2014, 02:47 AM
(25-08-2014, 10:47 AM)'اشکان قاسمی1990' نوشته: ممنون از لطفتون. میتونم بپرسم میزان حقوق در امریکا برای مهندس عمران چقدر هست؟ در مورد گرایش همونطور جنابعالی هم اشاره کردید محیط زیست و سازه و زلزله در ایران هم بازار کار نسبتن ضعیفی دارند بر خلاف ژئوتکنیک و سازه های ابی بخصوص سد سازی. در امریکا میزان سد سازی به چه مقدار هست؟ چون در ایران به یک نوعی به بحران کم ابی برخورد کردن به شدت روی سد سازی سرمایه گذاری شدیدی میکنن. یه سوال دیگه اینکه نقشه برداری یکی از گرایش های بسیار پردرامد در ایران هست ایا این وضعیت در امریکا هم وجود داره؟ خود وزارت کار امریکا میزان حقوق یک نقشه بردار مبتدی رو 4000 دلار اعلام کرده
اون چه که من در بین دوستانم دیدم این بوده که این دوستان بعد از گرفتن دکترا با حقوق حدود سالی ۶۰ الی ۶۵ هزار دلار استخدام شدهاند که حقوق معمولیای محسوب میشه و در یک مورد با مدرک دکترا از یکی از دانشگاههای معمولی امریکا حدود ۴۰ هزار دلار که حقوق نسبتا کمی هست در امریکا.
متاسفانه همون طور که گفتم من در مورد گرایشهای عمران اطلاعات چندانی ندارم، اما با توجه به این که امریکا کشور توسعهیافتهای هست، ساخت و ساز سد تا اونجا که خبر دارم اون قدر زیاد نیست و به عبارتی سدهایی که قرار بوده ساخته بشه، در گذشته ساخته شده. ایران جز کشورهایی هست که بیشترین تعداد سد رو در دنیا میسازند و از این نظر بسیار متفاوت از امریکاست.
متاسفانه همون طور که گفتم من در مورد گرایشهای عمران اطلاعات چندانی ندارم، اما با توجه به این که امریکا کشور توسعهیافتهای هست، ساخت و ساز سد تا اونجا که خبر دارم اون قدر زیاد نیست و به عبارتی سدهایی که قرار بوده ساخته بشه، در گذشته ساخته شده. ایران جز کشورهایی هست که بیشترین تعداد سد رو در دنیا میسازند و از این نظر بسیار متفاوت از امریکاست.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.