27-08-2014, 10:42 AM
(آخرین تغییر در ارسال: 27-08-2014, 10:54 AM توسط ahmadpashaei.)
(22-08-2014, 08:30 PM)'recolor' نوشته:سلام به همه دوستان.من در حال حاضر هم برای آزمون تافل و هم برای GRE در حال آماده شدن هستم. مدتیه که موضوعی فکر منو مشغول خودش کرده. اونم بحث دانلود سوالات، ویدیوهای آموزشی و سایر متریال های یادگیری غیر رایگان موجود در وب هست.مثلا من برای آماده سازی GRE ناچارم که ویدیوهای گروه م×گ×و×ش رو دانلود کنم. ویدیوهایی که قسمت زیادیش غیر رایگان هست. و یا سوالاتی که مال این گروهه و دسترسی بهشون فقط با اکانت پرمیوم میسره، اما دوستان لطف کردن و در کتابخانه این سایت قرارش دادن و ...البته که من متریالها رو مثل خیلی از دوستان دیگر دانلود کردم چون در حال حاضر اونقدر استطاعت مالی ندارم که برای همه متریال های غیر رایگانی که به دردم میخوره و فقط یک قلمش ممکنه 300 دلار باشه پول پرداخت کنم. اما خب وجدانم کمی ناراحته. بالاخره اون بنده های خدا هم از این راه امرار معاش میکنن.بعد از کلی فکر و مشورت با اطرافیان به شخصه راهکاری به فکرم رسید. اونم اینکه در حال حاضر نام همه متریال های غیررایگانی که استفاده میکنم رو یادداشت کنم و این دانلودها رو یک استقراض قلمداد کنم تادر آینده وقتی ایشالا از نظر مالی ثبات پیدا کردم حتما پولشون رو پرداخت کنم.گفتم این رو به عنوان یک پیشنهاد برای دوستان عزیزم که شرایط مشابه من دارن مطرح کنم.به نظر بنده اینجوری تعهد اخلاقی که متوجهمون هست رو میتونیم به جا بیاریم.نظر همتون محترم و مغتنم هست برام.به امید کسب موفقیت خیره کننده برای هممون
کشور جهان سومی مهجور و منفوری که داره کاملا ایزوله میشه و مردم فقیری داره که بالاترین حقوقهاش هم که در شرایط کاری سخت مناطق نفتی جنوب پرداخت میشه حدود 1000 دلار یا یچیزی کمتر و بیشتره که از این حرفا نباید بزنن. البته متوسط حقوق کارمندای ایرانی در بخش دولتی که زیادتره حدود 300-500 دلار و در بخش خصوصی حدود 150 تا 400 دلاره. حالا بریم پروتل بخریم با مبلغ نجومی چندیییییییییین هزار دلار و تازه برای اونهایی که اصل نسخه 2012 رو دارن پول آپدیت 2013 میشه 7245$؟ یا همین متلب که دوستمونم اشاره کردن؟ به نظر من ما دانشجوییم و خود این شرکتها هم نسخه دانشجویی دارن و میفهمن دانشجو پولی نداره و اصولا پرداخت چنین پولهایی اصلا برای دانشجو نیست،بلکه برای کسی هست که به نسخه اوجینال برای کار تجاری نیاز داره نه نسخه دانشجویی یا کرک شده که هر سال دو بار تپق می زنه و باید reinstall بشه. ما هم نگران این موضوع نباشیم بهتره، به نظر من دینی وجود نداره چون ما کار صنعتی نمی کنیم اگرم کار صنعتی بکنیم با نسخه دانشجویی و یا کرک شده هم میشه همین کارها رو کرد و نیاز به اورجینال نیست!چرا که به حداکثر توان نرم افزرا اصلا نیازی نداریم مثلا pcb 32 layer که نمیزنیم بیشترینش 2لایه هست که با اولین ورژن 20 سال پیشم میشه زد. بازم اینو در نظر داشته باشید الان هم شرکتهای بزرگ ایران در کار چاپ PCB نسخه اوجینال رو با استانداردهای چاپ دارن رعایت می کنند مثل کارا pcb
اما اینکه بعدا بخواهیم وارد کاری بشیم که اونقدر دربیاد ازش که بتونیم بخریم خوب حتما باید اینکارو کرد و حرف شما اونجا کاملا صادقه.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم