27-08-2014, 10:40 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 27-08-2014, 10:45 PM توسط ahmadpashaei.)
(27-08-2014, 10:27 PM)'sepinaz' نوشته:ممنون
البته دوره ی CELTA موسسه سفیر که بره افراد advanced هست
حالا با یکی از دوستام که دوره ی TTC گذرونده بود صحبت کردم و میگه اصن چیزی نیس که نتونی ازش نمره ی بالا بیاری
حالا من شرکت میکنم ایشالله که خوب میشه و اگه به دردم خورد شاید تا سال بعد به دوره های تدریس بهتر جهت بالا بردن سطحم هم فکر کردم.
موسسه دوم به دانشگاه خیلی نزدیک هس و ترجیح داره البته اگه بعد دوره و امتحان قبولم کنه
CELTA و TTC مدرک هستند و فرق زیادی نداره کجا بگذرونید ولی باید از اون موسسات معروف تهران باشه حتما. بار علمی به شما هم اضافه نمی کنند بلکه تمرین و یادگیری روش تدریس و استفاده از منابع مربی های زبان و مدیریت کلاس هست. به هرحال TTC رو منم دلم می خواست بگذرونم و دوره خیلی خوبیه که میتونه در محیط آموزشی اشتغال ایجاد کنه که این برای ما خیلی مهمه. دوره سلتای سفیر خیلی جالبه چون شما به عنوان دانشجو میرین تو کلاسی که چند نفر از امثال شما هم حضور دارند و ثبت نام کردن برای این دوره و ردیف اول میشینید، پشت سرتونم چند ردیف زبان آموزان خود سفیر هستند که شما به اونها درس میدین و عملکرد شما در چندین روز و در دوره مذکور دیده و نمره دهی میشه که خیلی منصفانه هست چرا که یک تست نیست محدود باشه.شما برای دو سطح Intermediate و advanced تدریس می کنید و نکته جالبی که می خواستم بگم اینه که یک مدرس بین المللی native انگلستانی میاد تهران و جلسه اول خودش درس میده و از جلسات بعد شماها تدریس می کنید و اون میشینه و می بینه.خیلی جالب هست واقعا.
امیدوارم موفق باشید
امیدوارم موفق باشید
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم