(28-08-2014, 03:59 PM)'ahmadpashaei' نوشته:سلام.با این اوصاف شما میتونید اگر همه مدارکتون آماده باشه پاییز 1395 اپلای کنید و پاییز 1396 خارج باشید که با توجه پروسه آزاد کردن یا خرید مدرک و آماده سازی اینهمه مدرک و فرایند آزمونهای زبان و مطالعه اونها بعیده بتونید. ولی پاییز سال 96 یا 2017 میتونید اپلای کنید که پاییز 97 یا 2018خارج شده باشید.
1-معدل کارشناسیتون یکم پایینه و باید ارشد خیلی زحمت بکشید.دو ترم اول ارشد یعنی پاس کردن حدود 18 تا 26 واحد که دومی یعنی همه واحدها بجز پایان نامه. پس خیلیییی مهمه که تمرینها و پروژه ها رو انجام بدین و نمرات خوبی بگیرین.معمولا ترم سوم همه یا واحد ندارن یا سه واحد یا نهایتا 6واحد دارن.نمره پایان نامه و موضوعش و مقدار کاری که کردین و اینکه به چند و چه مقاله ای رسیده باشه در کنار توصیه نامه استاد راهنمای تز بسیاااااار مهمن. ولی همچنان معدل کل اولین معیار هست ولی به دانشگاهم خیلی ربط داره.
2-اگر سطح زبانتون خوبه خوب بهترین وقت تافل براتون همون نهایتا پاییز 95 هست تا بتونید یکسره و بی وقفه با گواهی استغال به تحصیل ارشد اپلای کنید و برید خارج. GRE رو بعید میدونم برسید چون خودش یک کنکور ارشده. البته هردوی این آزمون ها قبولی که ندارن،من با فرض تلاش برای نمرات خوب به بالا پاسخ میدم. ولی اگر آمریکا مد نظرتونه اجباریه و نهایتا اونم باید همون زمانها داده بشه که به ددلاینها برسید.
3-اینو نمیشه حتی به راحتی پاسخی تقریبی داد! ولی فکر کنم برای ترم پاییز بسته به کشور و دانشگاه جوابهای پذیرش و ریجکت از طریق ایمیل از حدود اواخر فروردین و نیز کل اردیبهشت و خرداد میاد.
4-بعد از دریافت نامه پذیرش شما گواهی تمکن مالی نیاز دارید که وقتی تهیه کردین براشون می فرستین و اونها براتون دعوتنامه می فرستن که اینم هم اسمش و هم نوعش کشور به کشور فرق داره مثلا برای آمریکا I-20 نام داره. وقتی این دعوتنامه رسید دستتون میرین دنبال کارهای ویزا که به موقع جزییات رو یاد میگیرین. تا همیجا فعلا خیلی کافیه[img]images/smilies/wink.gif[/img]
5-بعضی دانشگاه ها اصلا دیفر ندارند ولی بعضی ها دارند. ممکن هست که چه عرض کنم، به احتمال زیاد می پره و اینجا باید شما تا میتونید روی انتخاب موضوع تز دقت کرده و نیز فن مصاحبه دادن رو یاد بگیرید. تا اینجا باشماست ولی بقیه دست خداست. توکل به خدا باید کرد واقعا و این شرایط برای نسل ما بسیار ناراحت کننده هست متاسفانه.
موفق باشید
احمد جان مرسی از لطفت میخواستم بدونم شما سوال اول مو با مدنظر قرار دادن خروج در پائیز 2018 جواب دادید درسته ؟ یعنی یکسال وقفه بین فارق التحصیلی ارشدم تا خروج ،فاصله میوفته ؟
امکان این وجود نداره که یه جوری جلوی این وقفه رو بگیرم؟ یعنی اواسط دوره ارشدم برای اپلای اقدام کنم؟
من کارشناسیمو شبانه گرفتم و همینطور میخوام ارشدمو شبانه بگیرم که نیازی به آزاد کردن مدرک نباشه
مقصدم آمریکاست و GRE نیازه
امکان این وجود نداره که یه جوری جلوی این وقفه رو بگیرم؟ یعنی اواسط دوره ارشدم برای اپلای اقدام کنم؟
من کارشناسیمو شبانه گرفتم و همینطور میخوام ارشدمو شبانه بگیرم که نیازی به آزاد کردن مدرک نباشه
مقصدم آمریکاست و GRE نیازه