28-08-2014, 09:03 PM
(25-08-2014, 12:45 PM)'foadraji' نوشته: با سلام خدمت دوستان عزیز، با رزومه زیر به نظر شما شانس پذیرش با فاند از کدوم دانشگاههای آمریکا رو دارم.
کارشناسی مهندسی شیمی - دانشگاه صنعتی اصفهان - معدل 14
کارشناسی ارشد - دانشگاه فردوسی مشهد - معدل 17/30
آیلتس 7
نمره جی آر ای: 315 (q = (168 , V = 147
مقاله : دو تا چاپ شده ISI با ایمکت 2.6 , دو تا جدیدا سابمیت کردم و یکی هم به عنوان نفر سوم دارم سابمیت میکنم
توضیحات : گرفتن فاند خوب برام خیلی مهمه؟ غیر از آمریکا بنظرتون کجاها شانس پذیرش با فاند دارم؟
درود
به فروم خوش امدید
شرایط شما در کل معمولی هست. اگه تا زمان اپلای کردن مقاله های جدیدتون هم پذیرفته بشه شانستون بیشتر میشه. به نظرم سعی کنید در رنک حدود ۶۰-۷۰ به بعد در دپارتمان مورد نظر سرچ کنید و با توجه به رزومه تحقیقاقیتون با استادهایی که به تحقیقشون علاقه مند هستید ارتباط برقرار کنید تا شانس فاند بیشتری داشته باشید
به فروم خوش امدید
شرایط شما در کل معمولی هست. اگه تا زمان اپلای کردن مقاله های جدیدتون هم پذیرفته بشه شانستون بیشتر میشه. به نظرم سعی کنید در رنک حدود ۶۰-۷۰ به بعد در دپارتمان مورد نظر سرچ کنید و با توجه به رزومه تحقیقاقیتون با استادهایی که به تحقیقشون علاقه مند هستید ارتباط برقرار کنید تا شانس فاند بیشتری داشته باشید
(26-08-2014, 05:53 PM)'nanock' نوشته: سلام،
واسه آمریکا میشه بدون GRE فرستاد و ازشون خواست درصورت امکان conditionaal accept بدن و مثلا بعد چند ماه یا موقع رسیدن نمره رو داد؟ اگه مخ استاد رو بزنیم که آقا فعلا نمی تونم ولی بقیه اش آماده اس، استاد میتونه کمیته پذیرش رو مجاب کنه؟
ممنون
بله امکانش هست ولی کاملا به دانشگاه بستگی داره و نمیشه حکم کلی داد.
ولی احتمال اینکه استاد با کمیته پذیرش بگه من این دانشحو را میخوام هست.
تنها مشکل پذیرش conditional سفارت هست. اگه در نامه پذیرش که سفارت برده میشه عبارت conditional ذکر بشه احتمال ریجکت ویزا زیاد میشه.
ولی احتمال اینکه استاد با کمیته پذیرش بگه من این دانشحو را میخوام هست.
تنها مشکل پذیرش conditional سفارت هست. اگه در نامه پذیرش که سفارت برده میشه عبارت conditional ذکر بشه احتمال ریجکت ویزا زیاد میشه.
You can't beat your enemy anymore through wars; instead you create an entire generation of people seeking revenge