28-08-2014, 09:55 PM
(28-08-2014, 09:01 PM)'ahmadpashaei' نوشته: recolor عزیز
به نظر من این بحث تمام شده هست و من نظرم تغییر نخواهد کرد چون به نظرم شتاب زده حرف نزدم. شمام با donate نمیتونید سر قضیه رو هم بیارید. من منکر حرف حق نیستم ولی گفتم ما نباید به اینا فکر کنیم در حالیکه همه جوره تحریمیم (اصلا کاری به سیاست ندارم و نباید کسی وارد این مقوله بشه) حالا به هر دلیل حق یا ناحق ما تحریمیم باید چکار کنیم؟ و اما راجع به فرمایشتون درباره آپدیت نبودن من، خوب من که ادعایی ندارم ولی بعید میدونم تو دانشگاه خبری باشه و من بیخبر بمونم برای همیشه.اگر چنین امکانی وجود داره چرا باید اطلاع رسانی در حد کلنگ باشه؟! ضمنا من در این مورد هم خبر دارم هم آپدیتم[img]images/smilies/shy.gif[/img]ظاهرا شما آپدیت نیستین به سه دلیل: 1- همین یکی نیست،برای ما بجز این asma و magiran و آفلاینهای springer از 2005 تا 2009 هم در خود campus یا کتابخانه مرکزی دانشگاه هستند. 2- 10 مقاله میدن نه 15 تا! تازه فکر نمی کنم اصلا کارشناسی ها بتونن دانلود کنند. 3-من به این نمیگم اکانت!!! اکانت یعنی دانلود مستقیم نه آفلاین و محدود.
من میدونم ساخت نسخه دانشجویی یعنی چی ولی اگر دقیق خونده باشید میبینید نوشتم همونم برای ما خیلی وقتها در دسترس نیست.صورت مساله تغییر نمیکنه،کار بد هست ولی چاره ای هم نیست،دانشگاه های ما باید بخرن ولی بعضا اونام نمی خرن. ما هم که باهاش پول در نمیاریم.
1. دوست عزیز هرکس نظر خودشو داره و هدف این بحث ها هم تغییر عقیده نیست. صرفا من حرف و نظر شما رو که "حالا که تحریمیم من چیکار کنم" رو نمیپذیرم. به هر حال صلاح مملکت خویش خوسروان دانند. donate هم چیزیه که من میخوام بهش عمل کنم. از رایگان استفاده کردن بهتره به هر حال.
2. شما اومدین فرمودین "الان هیچی خود دانشگاه هم نداره" منم گفتم خیر اینجوری نیست و دسترسی به مقاله هست. که بعد تو پست جدیدتون خودتون تصدیق کردین که هست. اطلاع رسانی هم در هر حدی که هست اسم ما دانشجوست. ما خودمون باید دنبالش باشیم. ضمنا نه عزیز این سایت آفلاین نیست و کاملا به همه پایگاه ها دسترسی آنی داری. و محدودیتش برای من 15تاست و نه 10تا. باهاش از 23 پایگاه بزرگ هم میتونی مقاله بگیری. در واقع همه پایگاه ها اعم از Springer، Wiley، Science Direct، IEEE، AIP و ...
برای اثبات حرفم لینک عکسی که همین الان از صفحش گرفتم رو ببینین. (هم تعداد 15 مقاله مشخصه هم اسامی پایگاه ها، به تاریخ همین امروز). میگم اطلاعاتتون به روز نیست ناراحت میشین.
لینک: http://cld.persiangig.com/download/8LzZbF/dl
3. عیبی نداره. وقتی چاره ای نیست باید از کرک استفاده کنیم. اما نگیم همه دانشجویان از نسخه کرک استفاده میکنن. خیر اینجوری نیست دوست من. حداقل تو رشته خودم میدونم که فرستادن خروجی گرفته شده توسط برنامه تجاری گاهی وقتا باعث میشه ژورنالا گیر بدن.
بگذریم. من فکر میکنم donate راهکار عملی میتونه باشه. بهترین راهکار نیست اما از هیچی بهتره.
2. شما اومدین فرمودین "الان هیچی خود دانشگاه هم نداره" منم گفتم خیر اینجوری نیست و دسترسی به مقاله هست. که بعد تو پست جدیدتون خودتون تصدیق کردین که هست. اطلاع رسانی هم در هر حدی که هست اسم ما دانشجوست. ما خودمون باید دنبالش باشیم. ضمنا نه عزیز این سایت آفلاین نیست و کاملا به همه پایگاه ها دسترسی آنی داری. و محدودیتش برای من 15تاست و نه 10تا. باهاش از 23 پایگاه بزرگ هم میتونی مقاله بگیری. در واقع همه پایگاه ها اعم از Springer، Wiley، Science Direct، IEEE، AIP و ...
برای اثبات حرفم لینک عکسی که همین الان از صفحش گرفتم رو ببینین. (هم تعداد 15 مقاله مشخصه هم اسامی پایگاه ها، به تاریخ همین امروز). میگم اطلاعاتتون به روز نیست ناراحت میشین.
لینک: http://cld.persiangig.com/download/8LzZbF/dl
3. عیبی نداره. وقتی چاره ای نیست باید از کرک استفاده کنیم. اما نگیم همه دانشجویان از نسخه کرک استفاده میکنن. خیر اینجوری نیست دوست من. حداقل تو رشته خودم میدونم که فرستادن خروجی گرفته شده توسط برنامه تجاری گاهی وقتا باعث میشه ژورنالا گیر بدن.
بگذریم. من فکر میکنم donate راهکار عملی میتونه باشه. بهترین راهکار نیست اما از هیچی بهتره.