30-08-2014, 04:01 PM
ممنون دوستان عزیز، خیلی لطف کردید. من در سایت سفارت آلمان دیدم که ما می تونیم در همون آلمان هم ازدواج کنیم و به من ویزا می دن فقط نامزدم باید دعوتنامه برام بفرسته و همینطور از دفترخانه اونجا وقت ازدواج به اسم هر دومون بگیره و مدرکش رو که وقت ازدواج داریم و تاریخش مشخص هست رو برای من کپیش رو بفرسته. همینارو + مدارک دیگه خودم ببرم سفارت ویزا می دن. فقط من چند تا سوال دیگه به ذهنم رسیده. اگه راهنمایی کنین خیلی ممنون میشم. چون فرصت کمی دارم.
1- من از وقتی که برم آلمان بیمه هستم؟ (مثل یک آلمانی؟)
2-به محض رفتن اجازه کار دارم؟
3- چند سال بعد از ازدواجمون به من اقامت می دن؟
4-چند سال بعدش می تونم پاسپورت آلمانی بگیرم؟ و اگه پاسپورت آلمانی بگیرم پاسپورت و تابعیت ایرانیم لغو میشه؟ می گن میشه بعدش دوباره رفت سفارت ایران و مثلا بگی پاسپورت ایرانیم گم شده ، دوباره صادر می کنن و دوباره هر دو تابعیت رو خواهی داشت، این درسته؟
45- ازدواجمون اگر در آلمان همونطور که گفتم صورت بگیره در پاسپورتم فقط ثبت میشه یا در شناسنامه ایرانیم هم ثبت میشه؟
خیلی ممنون میشم راهنماییم کنین
مرسی
1- من از وقتی که برم آلمان بیمه هستم؟ (مثل یک آلمانی؟)
2-به محض رفتن اجازه کار دارم؟
3- چند سال بعد از ازدواجمون به من اقامت می دن؟
4-چند سال بعدش می تونم پاسپورت آلمانی بگیرم؟ و اگه پاسپورت آلمانی بگیرم پاسپورت و تابعیت ایرانیم لغو میشه؟ می گن میشه بعدش دوباره رفت سفارت ایران و مثلا بگی پاسپورت ایرانیم گم شده ، دوباره صادر می کنن و دوباره هر دو تابعیت رو خواهی داشت، این درسته؟
45- ازدواجمون اگر در آلمان همونطور که گفتم صورت بگیره در پاسپورتم فقط ثبت میشه یا در شناسنامه ایرانیم هم ثبت میشه؟
خیلی ممنون میشم راهنماییم کنین
مرسی