30-08-2014, 08:24 PM
(30-08-2014, 08:04 PM)'giga' نوشته: سلام. ببخشید من چند تا سوال دارم. یکی این که بهترین زمان برای گرفتن Recommendation از استاد کی هست؟ من میخوام برای آخر آذر اپلای کنم. کار درستیه الان ازش Recommendation بگیرم. آخه استاد من زیاد در دسترس نیست. حیلی اذیت می کنه[img]images/smilies/sad.gif[/img]. و دیگه اینکه به تعداد جاهایی که می خوام اپلای کنم باید برگه Recommendation پر کنه. نمی شه از همون Recommendation اسکن بگیریم؟ استاد من خیلی بد اخلاقه فکر نکنم چند تا Recommendation بنویسه! آیا راه حلی هست؟ با تشکر
الان که بیشتر ریکامها آنلاینن و باید اسم و آدرسشو موقع اپلای بدین براش ایمیل می زنند و خودش پر کنه. بهترین زمان گرفتن توصیه نامه کاغذی هم برای جاهایی که هنوز کاغذی می خوان مدتی قبل از پست مدارک و حول و حوش اپلای هست طبعا ولی اگر مجبورید خوب فکر نکنم مشکلی باشه الان بگیرین،بازم بهتره دوستان هم نظر بدن و شما جمع بندی کنید که چکار کنید. برای این موردم که استادتون از اون اذیت کننده هاست باید بگم بهترین کار در نظر داشتن حداقل 4 استاد هست،البته اگر امکانپذیر باشه.نیازی به اسکن توصیه نامه نیست! چجوری می خواید استفاده کنید؟آخه باید در پاکت دانشگاه قرار بدین.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم