31-08-2014, 06:38 AM
متن ایمیل تون گرامر خیلی ضعیفی داره. بهتره قبل از فرستادن ایمیل حتما متن اون رو به کمک دوستان اصلاح کنید. به این شکل بفرستین اصلا جالب نیست. مثلا follow رو flow نوشتین یا برای نمونه to guide me رو to guidance me نوشتین. همین طور از نظر درونمایه، کسی از استادهای دانشگاه ها نمی پرسه که یک دانشگاه مناسب رو بهشون معرفی کنند. شما می بایست به این نتیجه رسیده باشین که با استاد خاصی قصد کار دارین و بعد بهش مراجعه کنید.
پیشنهاد می کنم روی زبان وقت بیشتری بگذارید و Writing کار کنید (نه لزوما ایمیل نویسی بلکه در هر زمینه ای) و بعد به تدریج به سمت ایمیل نویسی روی بیارین. در نهایت تاپیک های کمک هزینه و تماس با استادان رو بخونید و متن ایمیل هاتون رو برای بررسی و رفع اشکال در تاپیک نظرخواهی در مورد متن ایمیل به استادان مطرح کنید.
موفق باشید
پیشنهاد می کنم روی زبان وقت بیشتری بگذارید و Writing کار کنید (نه لزوما ایمیل نویسی بلکه در هر زمینه ای) و بعد به تدریج به سمت ایمیل نویسی روی بیارین. در نهایت تاپیک های کمک هزینه و تماس با استادان رو بخونید و متن ایمیل هاتون رو برای بررسی و رفع اشکال در تاپیک نظرخواهی در مورد متن ایمیل به استادان مطرح کنید.
موفق باشید
(29-08-2014, 09:27 PM)'هاجر خانی' نوشته:Dear professor pessarakliI am hajar khani basiri, I graduated in seed science and technology M.S. of mohaghegh ardabili university. I have decided flow my field on PHD in America or Canada universitys.
Therefore, I did like to guidance me for find a good university, which have this field, and which one is beter? Besides, who have porofessors worked on that? Do you mind give me email of them or introduce me to them?
I would be very grateful for your help.
Yours sincerely
Hajar khani basiri
Esfahan, IranEmail: hkhanibasiri@gmail.com
یک هفته است رایتینگو شروع کردم
این ایمیلو امروز اراده کردم و نوشتم
حالا ایراداتشو نمیدونم چیه
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -