31-08-2014, 06:49 PM
'nara dateline='' نوشته: سلام من لیسانس مهندسی نرم افزار دانشگاه ازاد مشهد با معدل 16 و فوق لیسانس هوش مصنوعی با معدل 18.55 از همین دانشگاه هستم. دو تا مقاله توی کنفرانس های بین المللی دارم که ایندکس شده در IEEE هستند و دارم روی یک ژورنال کار میکنم و نمره IELTS هم 7 شده و حدود 800 ساعت هم دوره های مهارت های پیشرفته فنی و حرفه ای رو در باره رشته ام گذروندم. لطفا بگین شانس پذیرش در مقطع دکترا رو دارم؟ کدوم دانشگاه های فنلاند phd مهندسی کامپیوتر رو دارن؟
سلام دوست خوبم
ببینید در فنلاند تا کسی را نشناسن بهش پوزیشن نمی دهند خصوصا سطح علمی دانشگاه های فنلاند با ایران بسیار تفاوت دارد بخاطر همین گرفتن پوزیشن ان هم در رشته کامپیوتر و ای تی در فنلاند کشوری که در این علم حرف بسیاری دارد بسیار سخت و رقابتی هست
پیشنهاد می کنم برای مستر فنلاند اقدام کنید بعد که تشریف اوردین برای دکتری اقدام کنید
ببینید در فنلاند تا کسی را نشناسن بهش پوزیشن نمی دهند خصوصا سطح علمی دانشگاه های فنلاند با ایران بسیار تفاوت دارد بخاطر همین گرفتن پوزیشن ان هم در رشته کامپیوتر و ای تی در فنلاند کشوری که در این علم حرف بسیاری دارد بسیار سخت و رقابتی هست
پیشنهاد می کنم برای مستر فنلاند اقدام کنید بعد که تشریف اوردین برای دکتری اقدام کنید
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]