31-08-2014, 09:28 PM
(31-08-2014, 04:11 PM)'ziai' نوشته:1-معدل: کارشناسی 16.20 و کارشناسی ارشد 17.822-دانشگاه و رشته: مهندسی مکانیک - کارشناسی دانشگاه تبریز - کارشناسی ارشد خواجه نصیر طوسی تهران3-نمره زبان: در حال خواندن زبان4-تعداد مقالات:1 مقاله علمی پژوهشی داخلی (ISC) دو مقاله کنفرانس داخلی5-مقطع پذیرش: دکترا
6- شرایط خاص : سال 91 فارغ التحصیل شدم و 1 سال سابقه کار در زمینه طراحی و ساخت قطعات نقت و گاز دارم، هم اکنون در شرکت شخصی خود مشغول به کار در این زمینه هستم. تمایل دارم در این زمینه دکترا را خارج از کشور ادامه دهم. فاند هم نیاز دارم.
خیلی ممنون میشم که شانش پذیرش گرفتن و همچنین کارهایی رو که لازمه تا شانسم بالا بره را بفرمایید.
سلام دوست خوبم
بنظر من شرایط به نسبه خوبی برای دانشگاه های گروه 8 استرالیا داری فقط بدون داشتن چند مقاله ای اس ای شانست کم هست
اولویت را بر روی مقاله و نمره زبان بگذارید و در این حین هم دنبال استاد هم بگردید
با داشتن دو مقاله ای اس ای در فیلد کاری خودتون و چاپ یا پذیرش انها در مجلات معتبر و پیدا کردن استاد بنظر من شانس خوبی برای بورس داری چون دانشگاه های خوبی هم تحصیل کردین
یادتون باشه علاوه بر مقاله و پیدا کردن استاد پروپوزال هم باید داشته باشید و بنظر من تا میتونی پروپوزال خود را از مباحث مربوط به انرژی دور کنید تا با مشکل تحریم مواجه نشوید
بنظر من شرایط به نسبه خوبی برای دانشگاه های گروه 8 استرالیا داری فقط بدون داشتن چند مقاله ای اس ای شانست کم هست
اولویت را بر روی مقاله و نمره زبان بگذارید و در این حین هم دنبال استاد هم بگردید
با داشتن دو مقاله ای اس ای در فیلد کاری خودتون و چاپ یا پذیرش انها در مجلات معتبر و پیدا کردن استاد بنظر من شانس خوبی برای بورس داری چون دانشگاه های خوبی هم تحصیل کردین
یادتون باشه علاوه بر مقاله و پیدا کردن استاد پروپوزال هم باید داشته باشید و بنظر من تا میتونی پروپوزال خود را از مباحث مربوط به انرژی دور کنید تا با مشکل تحریم مواجه نشوید
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]