معدل کارشناسی و ارشدتون خیلی خوبه. دانشگاه ارشدتون هم با توجه به اینکه در تهران هست به نسبت شناخته شده است. اگر بتونید در تافل یا آیلتس نمره 100 یا 7 بیارین و در GRE هم دست کم 310 بیارین شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه های دو رقمی رو هم خواهید داشت. به نظرم نیازی نیست روی سوابق کاری تون مانور بدین شانس گرفتن ویزاتون رو کاهش میده. در رشته های مرتبط با انرژی بهتره بیشتر روی همون مهارت های پژوهشی و آکادمیک تون متکی باشین.
(31-08-2014, 04:06 PM)'ziai' نوشته:1-معدل: کارشناسی 16.20 و کارشناسی ارشد 17.822-دانشگاه و رشته: مهندسی مکانیک - کارشناسی دانشگاه تبریز - کارشناسی ارشد خواجه نصیر طوسی تهران3-نمره زبان: در حال خواندن زبان4-تعداد مقالات:1 مقاله علمی پژوهشی داخلی (ISC) دو مقاله کنفرانس داخلی5-مقطع پذیرش: دکترا نیاز به فاند
6- شرایط خاص : سال 91 فارغ التحصیل شدم و 1 سال سابقه کار در زمینه طراحی و ساخت قطعات نقت و گاز دارم، هم اکنون در شرکت شخصی خود مشغول به کار در این زمینه هستم. تمایل دارم در این زمینه دکترا را خارج از کشور ادامه دهم. فاند هم نیاز دارم.
خیلی ممنون میشم که شانش پذیرش گرفتن و همچنین کارهایی رو که لازمه تا شانسم بالا بره را بفرمایید.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -