31-08-2014, 10:22 PM
(31-08-2014, 04:58 PM)pama نوشته: درود دوست بزرگوار؛
دوست من شما میتونید برای کسب اطلاعات یا پرسش سوالتون در مورد زندگی در ایتالیا، از این تاپیک استفاده بفرمائید، همینطور در مورد هزینه ها هم بهتره به تاپیک هزینه های کلی زندگی در ایتالیا رجوع کنید و سوالاتون رو در اون تاپیک طرح بفرمائید.
سلام دوست من؛
دوست بزرگوار، بنده متوجه ی منظور شما از "موسسات آموزشی" نشدم، اگه موسسه مورد نظر شما تحت پوشش وزارت علوم هست، خب طبیعتا مشکلی وجود نداره، منتها اگر اینطور نیست و شما اگر قصد ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر رو دارید، لاجرم برای هر کدوم از پروسه های اپلای و گرفتن پذیرش و همینطور پروسه ی ویزا، نیازه که شما ریز نمرات و مدرک دانشگاهی مقطع/مقاطع قبلیتون رو ارائه بدید، منظور مدارک معتبری که بتونه به تائید وزارت علوم/سازمان مرکزی دانشگاه آزاد برسه، نتیجتا اگر شما میخواید بعد از مقطعی که اینجا خوندید، تو مقطع بعدی و با استناد به دوره ای که اینجا گذروندید، ادامه تحصیل بدید، لازمه که این دوره ی اینجای شما مورد تائید مراکزی که عرض کردم باشه.
موفق باشید.
ممنون از پاسختون.
منظورم از موسسه آموزشی، موسسه دانش پژوهان بود. سوال من اینه که اگر کسی یه دوره ی 10 ماهه طراحی دکوراسیون داخلی رو گذرونده باشه و زیر نظر وزارت علوم باشه،آیه میتونه برای ایتالیا اپلای کنه؟ این دوره های کوتاه مدت چقدر معتبر هستن؟ اگر مورد قبول هست برای چه مقطعی میشه اپلای کرد؟