31-08-2014, 10:45 PM
ایشون دو مرتبه اشاره کردن که سر فرصت پاسخ ایمیل شما رو خواهند داد و اینکه الان مشغول هستند. اگر می خواستن شما رو برندارن از همون ابتدا می گفتن ظرفیت خالی ندارند. بنابراین در این شرایط پیگیری های چند باره شما خیلی جالب نیست و بهتره بگذارید خودشون پاسخ بدن مگر اینکه یک تا دو هفته ای گذشته باشه.
برخی وقت ها استادها شما رو می خوان منتهی مثلا شما گزینه 2 یا 3 ایشون هستند و منتظر هستند تا گزینه 1 اونها به نتیجه برسه. چون در آغاز ترم ممکنه گزینه 1 به دانشگاه دیگه ای بره و سر اون استاد بی کلاه بمونه و بنابراین ایشون به گزینه های 2 و 3 مراجعه می کنه. تا زمانی که گزینه 1 تکلیفش مشخص نشده باشه شما 10 میلیون تا ایمیل هم که بزنید اون استاد نمی تونه پاسخ مشخصی به شما بده و فقط زمان رو عقب میاندازه تا تکلیف گزینه 1 مشخص بشه.
با توجه به اینکه مشخصا اشاره کردن برای ارشد پولی ندارن میشه برداشت کرد که برای دکترا پول دارن. پس با توجه به اینکه ارشد هم دارین می تونید همونطور که Soilman عزیز هم اشاره کردند بهشون بگین که در صورتی که ایشون موافق باشیند شرایط ادامه تحصیل در دکترا رو هم دارید و اینکه اول برای ارشد درخواست داده بودین این بوده که فکر می کردین شانس بیشتری براش دارین.
برخی وقت ها استادها شما رو می خوان منتهی مثلا شما گزینه 2 یا 3 ایشون هستند و منتظر هستند تا گزینه 1 اونها به نتیجه برسه. چون در آغاز ترم ممکنه گزینه 1 به دانشگاه دیگه ای بره و سر اون استاد بی کلاه بمونه و بنابراین ایشون به گزینه های 2 و 3 مراجعه می کنه. تا زمانی که گزینه 1 تکلیفش مشخص نشده باشه شما 10 میلیون تا ایمیل هم که بزنید اون استاد نمی تونه پاسخ مشخصی به شما بده و فقط زمان رو عقب میاندازه تا تکلیف گزینه 1 مشخص بشه.
(31-08-2014, 03:09 PM)'MEMAR1984' نوشته:ممنون از توجه و نظرتون و عذرخواهی بابت دیر جواب دادن.Dear ProfessorI would like to thank you, for your consideration of my request. After your second email, I've been excitedly and eagerly waiting for your answer. Do I have still any chance for PhD position?Sincerely
خواستم از این طریق متن ایمیل دومی رو که برای استاد فرستادم اینجا پست کنم، چون احساس می کنم دلیل جواب ندادن استاد متن ایمیل که هم برای تشکر و هم برای یادآوری فرستادم، احتمالا مورد پسند ایشون نبوده.یعنی این مسئله می تونه تاثیر گذار باشه؟
نکته دیگه ای که ذهنه منو مشغول کرده اینه که، من به همراه ایمیل اول که درخواست از ایشون برای انجام برنامه PHD بود: CV، پرتوفولیو وهمینطور نامه انگیزه(که با جزئیات کامل دروس و پروژه های رو که بیشتر در ارتباط با موضوع پایانامه و دست بر قضا همسو با زمینه های علاقه استاد بود رو و همینطور توضیح مختصر در مورد موضوع تز دکترا بود) رو براشون فرستادم. سوال اینه که از متن ایمیل های ایشون به طور ضمنی میشه متوجه شد که اون مدارک رو مورد بررسی قرار داند یا نه؟ اگر نه پس دلیلش برای ادامه مکاتبه چی میتونه باشه؟ و جسارتا بر اساس تجربه ای که دارید می تونید حدس بزنید چه سوال ویا حالتی می تونه پیش بیاد؟ هم از لحاظ مالی و هم از لحاظ ادامه همکاری. در ضمن رشته تحصیلی من هم معماری است.
ممنون از لطفتون و وقتی که صرف ی کنید.
با توجه به اینکه مشخصا اشاره کردن برای ارشد پولی ندارن میشه برداشت کرد که برای دکترا پول دارن. پس با توجه به اینکه ارشد هم دارین می تونید همونطور که Soilman عزیز هم اشاره کردند بهشون بگین که در صورتی که ایشون موافق باشیند شرایط ادامه تحصیل در دکترا رو هم دارید و اینکه اول برای ارشد درخواست داده بودین این بوده که فکر می کردین شانس بیشتری براش دارین.
(31-08-2014, 03:51 PM)'ftn' نوشته: با سلام...
من برای استاد مربوطه ایمیلی با مضمون ابراز علاقه برای مستر فرستادم و استاد هم این جواب رو زده:I am sorry, but I don’t have sufficient funds to take a new international Master’s student at this time.تو سایتش البته اگه آپدیت باشه، برای یه موضوع مشخصی گفته بود که هم ارشد نیاز داره و هم دکترا...من از ایمیلش اینجوری نتیجه گرفتم که دانشجوی خارجی ارشد نمی خواد و احتمال اینکه دکتری بخواد هست...
- امکانش هست الان ابراز علاقه کنم برای دکتری، البته پیرو ایمیل قبلی و اضافه کردن یه توضیح کوچولو (اگه در مورد این توضیح هم راهنمایی کنید ممنون میشم)؟
-یا منتظر بمونم یه مدت دیگه از صفر ایمیل بزنم به استاد برای دکتری؟
در ضمن این دانشکده application deadline نداره.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -