31-08-2014, 11:21 PM
دوستان راهنمایی های لازم رو کردن.خلاصه بگم زیاد دنبال بزرگ نمایی کردن نقاط ضعف خودتان نباشید بلکه نقاط قوت خودتون رو پررنگ تر کنید
برای دکترا در اروپا کلا پوزیشن باید پیدا کنید و اپلای کنید.در مورد کانادا ارتباط با اساتید و اینکه بتونید پروژه ای مرتبط با کاراتون پیدا کنید شانستون رو خیلی بالا می بره.در مورد استرالیا شرایط سخت تره و باید تلاش بیشتری کنید
موفق باشید
برای دکترا در اروپا کلا پوزیشن باید پیدا کنید و اپلای کنید.در مورد کانادا ارتباط با اساتید و اینکه بتونید پروژه ای مرتبط با کاراتون پیدا کنید شانستون رو خیلی بالا می بره.در مورد استرالیا شرایط سخت تره و باید تلاش بیشتری کنید
موفق باشید
(31-08-2014, 11:10 PM)'a.shoja' نوشته: سلام خسته نباشید من دانشجوی فوق لیسانس خاکشناسی از دانشگاه تهران هستم میخواستم ببینم با شرایطی که دارم ایا امکان گرفتن فاند را دارم
چون رشته ما در اروپا جزو رشته های زیست محیطی محسوب می شود و باتوجه به این که رشته های زیست محیطی الان تو بورس هستند. آیا امکان گرفتن فاند را دارم
معدل لیسانس15/70
معدل فوق لیسانس
15
تافل90
دو مقاله isi
یک ثبت اختراع
پیشاپیش از تمام دوستانی که شرایط من را دارند و بنده را راهنمایی میکنند و همه دوستانی که تجربه خود را در اختیارم میگذارند
سپاس گذارم و خیلی خیلی ممنونم که راهنمایی میکنند.