01-09-2014, 12:28 AM
(31-08-2014, 10:31 PM)'علی . ن' نوشته: سلام . من دانشجوی کارشناسی رشته IT دانشکاه شهید مدنی آذربایجان هستم . هنوز درسم رو تموم نکردم اما حدس میزنم با معدل ترم های آینده , معدل کل ام بالای 15 بشه . هنوز برای مدارک زبان اقدام نکردم . سوالم این بود که با مکاتبه با استاد و توصیه نامه گرفتن می
شه پذیرش گرفت ؟ اصلا چه قدر شانس رو بالا میبره ؟حتی اگه معدل کارشناسی کمتر از 15 بشه چون مواردی رو دیدم که وضعیت خوبی نداشتن اما به خاطر مکاتبه با استاد و توصیه نامه داشتن پذیرش شدن .
سلام
معدل شما که چندان تعریفی نداره،نمره زبان هم که ندارید پس با این حساب شانس شما خیلی خیلی کمه،هنوز ابتدای کار هستید و من چند تا توصیه به شما دارم !
1-بیخیال پذیرش ارشد بشید چون نه دانشگاه معتبری هستید و نه معدل چشمگیری دارید.
2-از همین امروز شروع کنید به خوندن زبان و باید نمرات عالی و خوبی بیارید،چون با سطح متوسط حداقل 2 سال برای نمرات خوب نیازه.
3-به نظرم ارشد رو تو ایران بخونید (ترجیحا شریف یا دانشگاه تهران چون اینها خیلی معتبرن و اسمو رسم خوبی دارند).
4-تلاش کنید که معدلتون زیر 15 نشه،چون در این صورت min خیلی از دانشگاه ها رو نمیاریدو شرایطتون خیلی سخت میشه .
درسته میگن ایمیل زدن به اساتید مهمه،اما مهمتر از اون cv شماست،فرضا استادی از متن ایمیل شما خوشش بیاد و یه جورایی اوکی بده،وقتی میبینه نمره تافل کمی داری با خودش میگه فرضا اینو گرفتم چطوری میخوایم در مورد کارامون حرف بزنیم؟؟؟
اونا که میگید با ایمیل و مکاتبه پذیرش گرفتن من یه مورد میشناسم،معدلش 14 بود اما توی زبان نمراتش خیلی خیلی خیلی خوب بود،تافل116، gre : q170 v164 w4.5 تازه 2ترم هم مشروط شده بود،اما چندین ترم یه پروژه با یکی از اساتیدشون داشت و ریکام خیلی خوبی ازش گرفته بود!
موارد بالا رو که انجام بدید میتونید به فکر phd در top 50باشید.
معدل شما که چندان تعریفی نداره،نمره زبان هم که ندارید پس با این حساب شانس شما خیلی خیلی کمه،هنوز ابتدای کار هستید و من چند تا توصیه به شما دارم !
1-بیخیال پذیرش ارشد بشید چون نه دانشگاه معتبری هستید و نه معدل چشمگیری دارید.
2-از همین امروز شروع کنید به خوندن زبان و باید نمرات عالی و خوبی بیارید،چون با سطح متوسط حداقل 2 سال برای نمرات خوب نیازه.
3-به نظرم ارشد رو تو ایران بخونید (ترجیحا شریف یا دانشگاه تهران چون اینها خیلی معتبرن و اسمو رسم خوبی دارند).
4-تلاش کنید که معدلتون زیر 15 نشه،چون در این صورت min خیلی از دانشگاه ها رو نمیاریدو شرایطتون خیلی سخت میشه .
درسته میگن ایمیل زدن به اساتید مهمه،اما مهمتر از اون cv شماست،فرضا استادی از متن ایمیل شما خوشش بیاد و یه جورایی اوکی بده،وقتی میبینه نمره تافل کمی داری با خودش میگه فرضا اینو گرفتم چطوری میخوایم در مورد کارامون حرف بزنیم؟؟؟
اونا که میگید با ایمیل و مکاتبه پذیرش گرفتن من یه مورد میشناسم،معدلش 14 بود اما توی زبان نمراتش خیلی خیلی خیلی خوب بود،تافل116، gre : q170 v164 w4.5 تازه 2ترم هم مشروط شده بود،اما چندین ترم یه پروژه با یکی از اساتیدشون داشت و ریکام خیلی خوبی ازش گرفته بود!
موارد بالا رو که انجام بدید میتونید به فکر phd در top 50باشید.
پ ن : اینکه میگم بیخیال بشید 100 درصد نیست ، ببینید شما میگید ترمای آخر هستید پس فرصت شما در مقایسه با یه ترم سومی برای امتحانات زبان خیلی کمتره،پذیرش در کارشناسی ارشد هم خیلی سخته،شما کلاتو قاضی کن: فرض کن یه استادی تو riverside هستی،دو تا دانشجو بهت ایمیل میزنه یکی it شریفه با معدل 18 و طبیعتا نمرات زبان خوب،یکی دیگه معدل 14 و بدون هیچ مدرکی از میزان دانش زبان انگلیسی،کدومو انتخاب میکنی ؟؟؟ ختم کلام اینکه اگه نمره ای در حد اونا که بالا گفتم آوردی بسم الله شروع کن.
Hold on America , The big MrBob is coming , Fall 2018