01-09-2014, 12:43 PM
(01-09-2014, 12:38 PM)'ALIREZA77' نوشته:من در این صورت با این مشکل مواجه میشم که مدرک لیسانس من در رشته مهندسی کشاورزیه و ارشد هم که مدیریت اجرایی یه تفاوتی بین این دو ایجاد میشه که غیر مرتبط هستن ! معدل لیسانس من 15.30 از دانشگاه دولتی اما کل کارهای پژوهشی من درحوزه بازاریابی و تجارت الکترونیک که شامل دو تا isi یکی isc و 5 تا بین المللی و 3 تا ملی(مقاله) با این اتفاسیر سام عزیز نظر شما چیه و من دقیقا چه کاری باید انجام بدم؟ یعنی حتی سوابق پژوهشی هم بیان نکنم چون مسلما یه مهندس کشاورزی نمیاد در حوزه بازاریابی این شکلی تحقیق کنه!
دوست خوب من پیشنهاد می کنم دانشگاه واسا و دانشگاه ابو اکادمی اپلای کنی چون این دو دانشگاه میگن اگه فوق هم داشته باشی می توانی اپلای کنی و مثلا من فوق بازرگانی گرایش مالی داشتم الان فوق مدیریت دانش و اطلاعات دارم می خونم که نزدیک به بازاریابی هست
ولی بطور کلی بنظر من چون بیس شما خیلی فرق داره اگه ارشد رشته ای نزدیک به لیسانست بزنی خیلی بیشتر شانس داری
دانشگاه های دیگه را بنظرم یکی یکی زنگ بزن با بخش اینترنشنال مشورت کن ولی لاپرنتا با لیسانس کشاورزی نمیشه فوق بازاریابی اپلای کنی اگه فوقتم بفرستی ریجکت میشی این را من پارسال از دانشگاه پرسیدم مطمینم
ولی بطور کلی بنظر من چون بیس شما خیلی فرق داره اگه ارشد رشته ای نزدیک به لیسانست بزنی خیلی بیشتر شانس داری
دانشگاه های دیگه را بنظرم یکی یکی زنگ بزن با بخش اینترنشنال مشورت کن ولی لاپرنتا با لیسانس کشاورزی نمیشه فوق بازاریابی اپلای کنی اگه فوقتم بفرستی ریجکت میشی این را من پارسال از دانشگاه پرسیدم مطمینم
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]