27-09-2011, 02:29 AM
(26-09-2011, 09:59 PM)soilman نوشته: درود بر پژمان عزیزممنونم از توضیحات خوبت. مبلغ دقیق بورس رو نمی دونم، اما می دونم کامل هزینه ها رو پوشش می ده (طبق گفته استاد). شهرش Tarragona هست، یه شهر کوچیک ساحلی در 80 کیلومتری بارسلونا. شهر قشنگ و توریستی و خوش آب و هوایی است.
تبریک میگم اول از همه
خوب یه سری فاکتورهای مثبت ازش گفتی که خیلی خوبه و اینکه فاند کامل هست و زمینه ی کاریشو دوست داری و اینها..البته نگفتی چقدره و نمی دونم پوشش کامل رو میده و تو کدوم شهر اسپانیا هست-چون بعضی جاها گرونه و خوب بحران مالی هم تا حدودی تاثیر داشته ولی کلا:
1-اسپانیا برای زندگی و تفریح خیلی خوبه...یعنی تا شب مردم بیرون هستن و با اینکه زیاد وضع اقتصادی خوب نیست ولی مردم خوشن و برخورد گرمی دارن...
2-مسلما به این دلیل 4 سال زیاد بهت سخت نمیگذره از جهت مردم و فرهنگش و می تونی زبان اسپانیایی هم یاد بگیری که خوب زبان زنده ای هست...
3-ویزای اسپانیا شنیدم کلی دردسر داره
4-از جهت کار و رده بندی که گفتی خوب به نظرم بعدا مشکل ایجاد میشه...به نظرم چون برای دکترا میری باید یه کم در این زمینه حساسیت داشته باشی...
5-به نظرم زیاد اسپانیا برای تحصیل و اینها مناسب نیست مگر اینکه بخای سالسا رو خوب یاد بگیری
سخته ولی خوب باید ببینی آیا از گزینه هایی که جواب نگرفتی هنوز، شانس خودتو چقدر می بینی که بشه بورس گرفت؟
خیلی بده که یه روز فقط بهت مهلت دادن
از نظر اخلاقی هم درست نیست که بگه میاد بعد نیاد همانطور که می دونم به این اصل خیلی اعتقاد داری و رعایت می کنی....
امیدوارم بتونی تصمیم گیری درستی بگیری
خوش خبر باشی
مشکل همینجاست که من هم نمی خوام غیر اخلاقی عمل کنم، وگرنه می شه این رو قبول کرد و به جاهای دیگه هم فکر کرد. استاد هم اتفاقاً به این موضوع اشاره کرد و گفت که اگر واقعاً فکر می کنی این اتفاق ممکنه بیفته بهم جواب مثبت نده. اتفاقاً از ایرانی ها اسم برد و گفت که از این کارها دیده که می کنند. شاید هم دلیل اینکه مهلت کمی برای درخواست بورس داره همین بوده باشه، که یه نفر قالش گذاشته باشه و دست تنها شده باشه (البته این حدس خودمه)
در مورد شانس فاند از دانشگاه های دیگه نمی شه پیش بینی کرد. البته بحران اقتصادی دنیا می دونم باعث شده شرایط نسبت به چند سال پیش سخت تر شده باشه و شاید همین گزینه یه غنیمت به حساب بیاد. چون بدون فاند برام ادامه تحصیل تو چند سال سخت هست.
بازم باید جوانب مختلف رو بسنجم و تا فردا ظهر جواب بده. دوستان دیگه هم نظری داشته باشند استقبال می کنم.
ممنون.