27-09-2011, 10:51 AM
من با کشور اسپانیا آشنایی چندانی ندارم، اما از نظر دانشگاه با نظر soilman موافقم. اگر احتمال خوبی میدید که از دانشگاههای بهتری پذیرش و فاند میگیرید این پذیرش رو قبول نکنید. شما به این موضوع اشاره نکردید، اما به نظر میرسه که استاد نسبتا تازه کاری هست. اگر با استاد خیلی سرشناسی در یک دانشگاه نه چندان خوب کار کنید، بد نیست و اسم استاد تا حدود زیادی خوب نبودن دانشگاه رو پوشش میده، اما کار کردن با استادی که خیلی شناخته شده نیست در یک دانشگاه نه چندان خوب بعدها ممکنه مشکلات خاص خودش رو داشته باشه.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.