02-09-2014, 11:15 AM
(02-09-2014, 10:25 AM)'امیرسعید' نوشته: سلام
بنده لیسانس زیست سلولی و مولکولی با گرایش بیوشیمی از دانشگاه ازاد مشهد با معدل 16 هستم.سابقه کار اموزی در دو ازمایشگاه مختلف جهاد دانشگاهی دارم بمدت سه ماه با مدرک معتبر.
سه سال کلاس زبان میرم و6 ماهه ایلتس براحتی با نمره بالا میگیرم.
میخواهم بدونم چقدر محتمله که بورس کامل بگیرم برای فوق از استرالیا
اول در رشته بزشکی یا دندان و بعد در رشته های زیست شناسی
ممنون
سلام دوست عزیز
احتمال بورس مستر شدن در استرالیا با معدل شما متاسفانه 0% هست. دوست خوبم استرالیا به دوره های پژوهشی بورس می دهد که شامل دکتری پژوهشی و بندرت مستر پژوهشی می شود
در اینصورت پیشنهاد می کنم برای مستر به اروپا فکر کنید مثلا دانشگاه های هلند - ایتالیا - اسپانیا را بررسی کنید و یا بدون شهریه برای المان یا فنلاند یا نروژ و نهایتا استونی اپلای کنید
شاد باشید
احتمال بورس مستر شدن در استرالیا با معدل شما متاسفانه 0% هست. دوست خوبم استرالیا به دوره های پژوهشی بورس می دهد که شامل دکتری پژوهشی و بندرت مستر پژوهشی می شود
در اینصورت پیشنهاد می کنم برای مستر به اروپا فکر کنید مثلا دانشگاه های هلند - ایتالیا - اسپانیا را بررسی کنید و یا بدون شهریه برای المان یا فنلاند یا نروژ و نهایتا استونی اپلای کنید
شاد باشید
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]