02-09-2014, 07:44 PM
(31-08-2014, 07:58 PM)'king' نوشته: درود
خوبید دوستان؟!!
ما خانواده ی 4 نفری هستیم بنده 18 و معافیتم رو دارم میگیرم پس مشکل خروج از کشور ندارم (البته دنبال گذر نامه و ... بریم و بعد)
عموی بنده بیش از 30 سال اونجاست + اون پدر من قدیما سالی 1 بار میرفت آلمان و حتی حساب بانکی هم در آلمان داره و هنوزم داره ولی نمیدونم فک کنم 20 سالی میشه نرفته آلمان
الان بگیم عمو دعوت نامه بده به نظرتون شانس ما چه قدره؟ به هر 4 تا مون میدن؟!
پدر من هم بازنشسته نیست هنوز و در شرکت دولتی کار می کند..
----
راستی اگر این سوال اخریم مربوط نیست بهم بگید جی دیگه بگم الان پدر من حساب داره میشه از این طریق اقامت رو گرفت و یا این ثبت شرکت ها و سرمایه گزاری ها واقعیته؟ برای اقامت گرفتن؟؟!!
در ضمن رفتن ما به آلمان 2 هفته و یا 1 ماه می باشد و صرفا جهت تفریح و مسافرت که اونم معلوم نی الان ممکنه موکول بشه به تابستان سال بعد
سپااس
دروود بر شما.
برای 3-4 نفر توماً خیر نمیشه!!!
گرفتن اقامت نیاز به پشتوانه مالی بالا و درامد بالا و نیاز به پرداخت مالیات داره که باید ببینی چطور پدرت از پسش برمیاد.
برای 3-4 نفر توماً خیر نمیشه!!!
گرفتن اقامت نیاز به پشتوانه مالی بالا و درامد بالا و نیاز به پرداخت مالیات داره که باید ببینی چطور پدرت از پسش برمیاد.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public