02-09-2014, 09:26 PM
در مورد دندانپزشکی در دانشگاه آلبرتا مسیر زیر به ترتیب برای مدرک ها وجود داره:
1- two-year pre-dental program
یک برنامه 2 ساله هست که می بایست قبل از DDS بگذرونید و طی اون دروس زیر رو بگذرونید:
General Chemistry (*6)
Organic Chemistry (*6)
Biology(*6)
Physics (*6)
English (*6)
Statistics (*3)
Introductory Biochemistry (*3)
طبیعتا افرادی که قبلا مدرک زیست شناسی یا فیزیک و غیره داشته باشند راحت تر و سریعتر می تونند این دوره رو بگذرونند و ممکنه برخی از واحدهاشون معادل سازی بشه.
2- Doctor of Dental Surgery یا همون DDS
برنامه 4 ساله (11 ترمه) هست که سطح اون undergraduate یا کارشناسی در نظر گرفته میشه.
3- Masters (MSc) Dentistry
مدرک ارشد دندانپزشکی هست و نیازمندی اون DDS هست.
4- Doctoral (PhD) Dentistry
مدرک دکترای دندانپزشکی هست و افرادی که ارشد دندانپزشکی رو گذرونده باشند وارد اون میشن.
برای اطلاعات بیشتر می تونید این لینک و این لینک رو مطالعه کنید. همین طور پیشنهاد می کنم تاپیک شیوه عضویت در نظام دندانپزشکی کانادا رو هم مطالعه کنید.
1- two-year pre-dental program
یک برنامه 2 ساله هست که می بایست قبل از DDS بگذرونید و طی اون دروس زیر رو بگذرونید:
General Chemistry (*6)
Organic Chemistry (*6)
Biology(*6)
Physics (*6)
English (*6)
Statistics (*3)
Introductory Biochemistry (*3)
طبیعتا افرادی که قبلا مدرک زیست شناسی یا فیزیک و غیره داشته باشند راحت تر و سریعتر می تونند این دوره رو بگذرونند و ممکنه برخی از واحدهاشون معادل سازی بشه.
2- Doctor of Dental Surgery یا همون DDS
برنامه 4 ساله (11 ترمه) هست که سطح اون undergraduate یا کارشناسی در نظر گرفته میشه.
3- Masters (MSc) Dentistry
مدرک ارشد دندانپزشکی هست و نیازمندی اون DDS هست.
4- Doctoral (PhD) Dentistry
مدرک دکترای دندانپزشکی هست و افرادی که ارشد دندانپزشکی رو گذرونده باشند وارد اون میشن.
برای اطلاعات بیشتر می تونید این لینک و این لینک رو مطالعه کنید. همین طور پیشنهاد می کنم تاپیک شیوه عضویت در نظام دندانپزشکی کانادا رو هم مطالعه کنید.
(02-09-2014, 07:34 PM)'sara_1994' نوشته: دوستان اون جوری که من فهمیدم، برای خوندن پزشکی و دندون پزشکی در کانادا لازمه یه لیسناس علوم داشته باشی و شنیدم بهتره بیولوژی باشه. اما هر چی سرچ میکنم(چه فارسی و چه انگلیسی)، اطلاعات بیشتری پیدا نمیکنم. یعنی جایی نیست که پروسه ی این راه رو توضیح داده باشه. یا مثلا در مورد حدنصاب نمره،هزینه، تعلق گرفتن یا نگرفتن فاند، اینکه اصلا این دوره چه قدرطول میکشه و ... چیزی پیدا نکردم.
اگر شما اطلاعی دارید یا منبعی برای مطالعه پیشنهاد میکنید لطفا بگید.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -