03-09-2014, 01:06 PM
(03-09-2014, 10:37 AM)'javad90' نوشته: سلام
امتحان من 26 اکتبر تو مرکز آمل بود که دیروز یه ایمیل از prometric با متن زیر دریافت کردم!
اولش فکر کردم اسپمی چیزیه ولی الان که با تست سنتر تماس گرفتم میگه معتبره و به خاطر گزارش ناظر به مشکل خوردیم و ... به ما 5 روز فرصت دادن ما هم دلایل رو نوشتیم ولی بدون اینکه به ما بگن امتحان رو کنسل کردن.
تمام تست سنترها هم تا دوماه بعد از اون تاریخ پر هستن. الان به نظرتون من چیکار کنم!؟راستی تو پنلم سایت ets که چک میکنم مشخصات امتحان هیچ تغییری نکرده
سلام
احتمال زیاد امتحان اضافه باز خواهند کرد و می توانید مراکز دیگه ثبت نام کنید. پارسال تعداد امتحان ها خیلی زیادی بود تو نوامبر و دسامبر. البته نسبت به پارسال چون مراکز امتحان جی ار ای هم برگزار می کنند تاریخ های کمتری خالی مونده که امکان اضافه کردن امتحان است و بخاطر همین اگر اضافه کنند خیلی سریع پر خواهد شد.
احتمال زیاد امتحان اضافه باز خواهند کرد و می توانید مراکز دیگه ثبت نام کنید. پارسال تعداد امتحان ها خیلی زیادی بود تو نوامبر و دسامبر. البته نسبت به پارسال چون مراکز امتحان جی ار ای هم برگزار می کنند تاریخ های کمتری خالی مونده که امکان اضافه کردن امتحان است و بخاطر همین اگر اضافه کنند خیلی سریع پر خواهد شد.