05-09-2014, 06:00 AM
(04-09-2014, 07:03 PM)'atefeh_J' نوشته: سلام آقای بابک و خسته نباشید
من سوالم را در یک فروم دیگه پرسیدم ولی تا الان دوستان جواب ندادند، ممنون میشم نظر شما را بدانم (ببخشید اگه غیر مربوط به این تاپیک است)
من امتحان زبانم را آخر شهریور قرار است بدم ، آیا لزومی داره نمره را حتما توی رزومه ام بیارم؟ (رزومه ای که می خواهم برای استاد بفرستم).حدود نمره ام را می دانم چنده ولی مطمئن نیستم می تونم بگم مثلا 7 ولی اگه 7 نشدم مشکلی پیش میاد؟چون می خوام با استادایی مکاتبه کنم که دانشگاهشان نمره 6و نیم می خواهد. یا همون 6 ونیم بگم؟
یکی از استادان کانادایی لطف کردن برایم قطعاتی پارسال فرستادن و تشویقم کردن برای اپلای ولی متاسفانه هنوز تست های نهایی انجام نشده، به نظرتان نوشتن اسم اون استاد و اینکه برای من قطعه فرستادن توی رزومه نکته مثبتی برای رزومه من محسوب میشه؟ چون من هنوز تست نهایی نگرفتم به خود استاد هم نمی تونم متاسفانه ایمیل بزنم و می خوام با استادهای دیگه مکاتبه کنم
داشتن نمره امتحانها برای شروع مکاتبه با استادها ضروری نیست و بدون نمرات هم میتونید مکاتبه رو شروع کنید. اگر استادها نیاز داشته باشند خودشون ازتون میپرسند که نمرهاتون چند شده و در این صورت به اونها تاریخی که قرار امتحان بدید رو میگید. این روال کاملا جا افتاده است و استادها باهاش آشنا هستند.
نوشتن نام استادی که قبلا باهاش در ارتباط بودید در رزومه مرسوم نیست و به نظر من جالب نیست که این کار رو بکنید. بعدا وقتی که برای خود اون دانشگاهی که این استاد درش تدریس میکنه اپلای میکنید، اون وقت در فرمهای اپلیکیشن یا در SoP ای که برای اون دانشگاه میفرستید میتونید نام استاد رو بیارید.
نوشتن نام استادی که قبلا باهاش در ارتباط بودید در رزومه مرسوم نیست و به نظر من جالب نیست که این کار رو بکنید. بعدا وقتی که برای خود اون دانشگاهی که این استاد درش تدریس میکنه اپلای میکنید، اون وقت در فرمهای اپلیکیشن یا در SoP ای که برای اون دانشگاه میفرستید میتونید نام استاد رو بیارید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.