05-09-2014, 12:28 PM
(05-09-2014, 12:21 PM)'مهشید حیدری' نوشته: باسلام من عوض جدید سایت شما هستم امیدوارم با توجه به شرایط ذیل بفرمایید درچه دانشگاه هایی و چه کشورهایی شانس پذیرش فول فاند دارم.کارشناسی اقتصاد دانشگاه آزاد :معدل 15.88
کارشناسی ارشد اقتصاد 14.33
یک مقاله isi
نمره زبان ندارم البته اگر بفرمایید تا چه حدود نمره زبان داشته باشم بسیار ممنون میشم
سلام دوست عزیز
اگه تشریف ببرید بخش نتایج پذیرش رزومه من را مطالعه کنید ملاحظه می فرمایید با معدل شبیه شما من نتونستم با داشتن 27 مقاله و ... بورس دکتری اقتصاد یا مدیریت بشم. تنها اپشن شما مثل من تحصیل در مقطع ارشد در یک دانشگاه اروپایی یا ... می باشد
پیشنهاد می کنم بدون ارائه مدرک فوق خودتون برای مستر دوم دانشگاه های فنلاند را مد نظر قرار بدهید.
خصوصا دانشگاه های التو - هنکن - تورکو - واسا و اولو را بررسی کنید
نمره زبان هم ایلتس 6.5 و هیجچ اسکیلی کمتر از 5.5 نباید بگیرید
شاد باشید
اگه تشریف ببرید بخش نتایج پذیرش رزومه من را مطالعه کنید ملاحظه می فرمایید با معدل شبیه شما من نتونستم با داشتن 27 مقاله و ... بورس دکتری اقتصاد یا مدیریت بشم. تنها اپشن شما مثل من تحصیل در مقطع ارشد در یک دانشگاه اروپایی یا ... می باشد
پیشنهاد می کنم بدون ارائه مدرک فوق خودتون برای مستر دوم دانشگاه های فنلاند را مد نظر قرار بدهید.
خصوصا دانشگاه های التو - هنکن - تورکو - واسا و اولو را بررسی کنید
نمره زبان هم ایلتس 6.5 و هیجچ اسکیلی کمتر از 5.5 نباید بگیرید
شاد باشید
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]