05-09-2014, 04:49 PM
به نظر من دلتنگ شدن اونم به طوری که واقعا مشکل ایجاد کنه فقط برای کسانی پیش میاد که از لحاظ اجتماعی ضعیف و یا کمرو باشند و نتونن با افراد زیادی ارتباط برقرار کنند ، مثلا من وقتی دانشگاه شهر دیگه قبول شدم بال بال میزدم میزدم برم اونجا،خوابگاه با افراد زیاد و فرهنگ های مختلف مواجه شدم و متوجه شدم اصلا نباید زود قضاوت کرد اینکه بگیم این اقوام اینطوره اونطورن خیلی اشتباست خیلی زود با محیط خوابگاه خو گرفتم و اصلا احساس دلتنگی نداشتم، در هر جایی مردم با هم متفاوت هستند هستند و شک نکیند همیشه یه نفرو پیدا میکنید که از لحاظ اخلاقی با هم مچ باشید. قطعا در مورد آمریکا یا اروپا هم این موضوع برقراره و انسان ها متفاوت هستند.
هرجای دنیا که مهاجرت کنید با افراد و فرهنگ های جدید آشنا میشید و مهمتر از همه اینکه از اونجایی که ایران یک کشور جهان سوم محسوب میشه همیشه در مورد سلایق و زمینه های مورد علاقه شما جذابیت های زیادی در کشور مقصد وجود داره،مثلا من خودم به خرید آنلاین خیلی علاقه دارم اما خیلی کم پیش میاد که این کارو انجام بدم چون هزینه ارسال زیاد ،تاخیر فراوان و قیمت گرون مانع این کار میشه،اینکه اونجا حتی تی شرت رو هم اینترنتی بخری خیلی جالب به نظر میرسه،از این دست موارد برای افراد مختلف متفاوته.
قطعا دلتنگی خانواده در همه افراد وجود داره البته میزانش متفاوته اگر اجتماعی باشید و سرگرمی های مورد علاقتون رو پیدا کنید بعید میدونم غربت مشکل خاصی براتون ایجاد کنه.
هرجای دنیا که مهاجرت کنید با افراد و فرهنگ های جدید آشنا میشید و مهمتر از همه اینکه از اونجایی که ایران یک کشور جهان سوم محسوب میشه همیشه در مورد سلایق و زمینه های مورد علاقه شما جذابیت های زیادی در کشور مقصد وجود داره،مثلا من خودم به خرید آنلاین خیلی علاقه دارم اما خیلی کم پیش میاد که این کارو انجام بدم چون هزینه ارسال زیاد ،تاخیر فراوان و قیمت گرون مانع این کار میشه،اینکه اونجا حتی تی شرت رو هم اینترنتی بخری خیلی جالب به نظر میرسه،از این دست موارد برای افراد مختلف متفاوته.
قطعا دلتنگی خانواده در همه افراد وجود داره البته میزانش متفاوته اگر اجتماعی باشید و سرگرمی های مورد علاقتون رو پیدا کنید بعید میدونم غربت مشکل خاصی براتون ایجاد کنه.
Hold on America , The big MrBob is coming , Fall 2018