05-09-2014, 06:05 PM
(04-12-2011, 08:44 PM)'Bahram' نوشته: البته که کار پیدا کردن مشکله.
اگر با این دید به اینجا نگاه میکنید که اینجا کار ریخته که ما بریم اونجا بما بدن، کاملاً در اشتباهید!
الان خیلی از بچه هایی که اینجا فارغ التحصیل میشن، سر پیدا کردن کار مشکل دارند که عمده مشکلات برمیگرده به Nationality ما! با ویزای کار خیلی سخت میشه کار پیدا کرد.
یکی از دوستای نزدیک خودم که در یکی از دانشگاههای g8 درس خونده و معدل عالی نیز داشته بعد از فارغ التحصیلی حدود 200 جا کار apply کرد، حدود 10 تا مصاحبه رفت تا بالاخره تونست از یک کدومشون کار بگیره. البته اگر کانکشن داشته باشید که تمام این مراحل را دور میزنید و به راحتی کار میگیرید.
اینهارا گقتم که بگم چندان خوشبین نباشید به مسائل و کمی هم بدبینانه به موضوع نگاه کنید که با واقعیت روبرو شدید، دچار سرخوردگی نشید.
البته این موضوع رشته به رشته فرق میکنه.
(نمیدانم چرا موضوع امریکا را در این تاپیک به پیش میکشید، ولی من اینگونه تصور میکنم که در امریکا فرصتهای شغلی بخصوص برای recent graduateها بیشتر از استرالیاست.)
با سلام در ادامه گفته دوست عزیزم که واقعا درست فرمودن,باید بگم که اصلا موضوع ساده برای نگریسدن هست.به نظر من کسی که میخواد بره اون ور درس بخونه و بمونه( حالا هرجا از اوکزامبورگ بگیر تا کانادا و استرالیا) باید پی اینو به خودش بماله که واسه اون منطقه یه غیر بومی محسوب میشه.مردم بومی هم نسبت به یک غیر بومی تقریبا میشه گفت رابطه استراتژیکی ندارن.نمونه اش همین افغانی های توی ایران حالا اینا باز ایرانی خوب میفهمن.شما خودتون رو بذارید جای یه کارفرما یک شرکت معتبر,کدومتون حاضرید افغانی استخدام کنید؟من نمیگم که اونجا کار پیدا نمیشه بلکه لپ کلام من اینه که هرجای دنیا واسه کار سختی خودشو داره حتی اگرم 400 تا شرکت خصوصی و دولتی اپ کردید نباید نا امید بشید چون باید تحمل کنید.باید کوه بشید این سختی ها اومدن که برن,نیومدن که همیشه گریبانگیر ما باشن.